Печат на тази страница

Тази вечер Беше ми 100лично - Турнето!

Сряда, 09 Октомври 2019 14:12

ПАЗАРДЖИК. Тази вечер (9 октомври), от 19 часа, в Младежкия дом може да гледате Беше ми 100лично - Турнето! // StandUP Comedy Special с Капитана. Билетите струват 8 и 10 лева, в зависимост от мястото. А Радостина Минчева спечели 2 безплатни билета, след като понаучи Димитър Иванов - Капитана на пазарджишки. Надпреварата за безплатните билети бе във Фейсбук.

Представянето на страницата на събитието в социалната мрежа е с много чувство за хумор:

"Скъпи другари и другарки!

Аз, Бай Тъньо, имам честта да ви поканя да дойдете на моето участие с протежето ми Димитър Иванов - Капитана. Аз - в ролята на голямата звезда, и той - в ролята на първия венеролог, сме ви подготвили 100лични истории. Голяма работа ви казвам. Животът в столицата въобще не е такъв, какъвто си го представяте и се чувствам длъжен да ви предупредя и образовам, докато е време.

Всеки, дръзнал да дойде на шоуто, освен че ще стане неволна жертва на хумора на Димитър, ще стане и свидетел на първото венерологично шоу. Демек, когато дойде ред аз да говоря, той ще слуша и ще изпълнява.

Това е! Който разбрал - разбрал! Ако има нещо неясно, четете надолу.

След успеха в "Шоуто на Слави", покоряването на сума междуградски сцени и ТВ предавания, първият български вентролог Димитър Иванов - Капитана и неговата антиподна шоу-половинка Бай Тъньо тръгват на дълъг куклоносен поход (разбирайте национално турне) с участия в над 15 града, на които ще споделят своите столични впечатления от първо лице.

Те ще ви разкажат своите истории, които ще отговорят на екзистенциални въпроси като:

- Защо се прескачат трамвайните линии

- Защо трябва да продупчим билетчето от градския

- Кое точно е центърът на столицата

- и много други, които дори не сте се сещали да си зададете сами.

Елате и станете част от първото по рода си комедийно вентрологично шоу в България, което ще Ви направи съпричастни към една емоционална изповед за дългия път, през който е трябвало да премине Димитър Иванов - Капитана, преди да стигне до голямата сцена и какво има да каже по въпроса непреходният характер на българина от старо време Бай Тъньо.

Какво казват хората за Димитър Иванов - Капитана:

V.Z. Брилянтен талант! Много забавен!

S.M. Наслада за душата и за очите! И двамата!

Ц.И. Уникален изпълнител. Винаги забавлява всички. Страхотен талант!

I.A.D. СТРАХОТЕН!!!!!

НЯМАМ ДУМИ ЗА ТАЛАНТА МУ!!!!!!

ГЕНИАЛЕН!!!!!!!!

New York Times: This guy is amazing. We are literally pissing ourselves laughing. (Това може и да не са го казали, но само защото не сме превели шоуто на английски език.)

(Зн)

Joomla SEF URLs by Artio