Печат на тази страница

Мария Кабурова е Доброволец на годината

Петък, 29 Ноември 2019 13:09

ПАЗАРДЖИК. Решението за акцията "Да обуем децата" бе взето на годишната работна среща на Движението на българските майки (ДБМ), която се проведе на 12 новември.

На тази среща, наред с привличането и официалното включване на нови хора бяха взети решения и за нови и различни от досегашните проекти. Те ще стартират през новата 2020 г. Те отново ще в полза на деца, настанени в институции, приемни семейства и в наравностойно положение.  Новите членове на звеното са хора, които през годините са били неотлъчно до Майките - съмишленици и доброволци в базарите и кампаниите, които от години организират.

- Радваме се, че семейството на ДБМ се увеличава и тази акция се случи именно благодарение на новите попълнения в екипа ни - Екатерина Вапирова-Филипова, Жана Тагарева-Пенова и нашата Вера Николова, която въпреки че е в майчинство с малко дете, успя да координира случващото се.

За първи път на тези среща отличихме и ДОБРОВОЛЕЦ на ГОДИНАТА - 2019. Това е Мария Кабурова, която от 3 години е част от звеното ни, и която за тези три години не само че ни прие  безрезервно, ангажира се с каузите и идеите ни, но и ни презреди и вдъхнови  с целия си плам, непресъхващ ентузиасъм  и огромното си сърце, което раздава. Доброто е заразно!

(Зн)

Joomla SEF URLs by Artio