Печат на тази страница

Ветрендолци събраха 3 хиляди лева за Славянка

Вторник, 15 Април 2014 03:00
ВЕТРЕН ДОЛ. 3 хиляди лева в помощ на Славянка Тонева - момичето, което пострада тежко в катастрофа преди месец, събраха жителите на селото. Майката на дванадесетокласничката - Татяна Тонева, е от Ветрен дол и съселяните й решиха да я подкрепят в трудния момент. Наскоро Славянка претърпя операция, предстои и нелек възстановителен период, за който ще са нужни немалко средства.
"2070 лева бяха събрани от къща на къща, поясни пред Знаме" кметът Димитър Христосков. Миналата седмица ги предадохме на семейството."
От благотворителния концерт в събота, организиран от кметството и гражданско сдружение "Загорово", бяха събрани близо 1000 лева. И тази сума вече е по сметката на Славянка.
"Благодарим на участниците в концерта - състав "Мераклии" от Септември, "Карабунарци" от Карабунар, брейкърите от Радилово, "Елидерче" и детският танцов състав от Семчиново, и на всички жители на Ветрен дол за съпричастието, подчертаха от сдружение "Загорово". Намерението ни бе чрез благотворителния концерт "Да подарим надежда на Славянка" да покажем на семейството, че не са сами в бедата. Вярваме, че Славянка ще се справи с изпитанието!"
Бисерка ТРАЙКОВА
Joomla SEF URLs by Artio