Печат на тази страница

Нова детска площадка на площад "Илия Минев"

Вторник, 29 Април 2014 03:00
СЕПТЕМВРИ. По идея на общината и гражданско сдружение "Загорово" започна изграждането на нова детска площадка. Тя се намира на площад "Илия Минев" срещу църквата "Свети Харалампий".
Изработването е поверено на фирма ЕТ "Венко Стойчев" (б.а. тя се грижи за снегопочистването), а проектът е на общината. Основният дял от финансирането е от фирмата-изпълнителка с управител Венко Стойчев, със съфинансиране от сдружение "Загорово". Съоръженията, които също са немалък дял от инвестицията, ще бъдат предоставени от общината.
"Радостни сме, че даваме своя принос за осъществяване на проекта, за да растат нашите деца щастливи, да превърнем, с общи усилия, нашия град в едно по-приветливо място за живеене, подчертават от сдружение "Загорово". Благодарим на кмета на общината Петър Бошев и на фирма ЕТ "Венко Стойчев" за подкрепата. Това е добър пример как в трудното икономическо положение на oбщината г-н Бошев намери начин проектът да се осъществи. И показателно, че местната власт, бизнесът и нестопанските организации трябва да вървят ръка за ръка, за да се развива родният ни град".
Магдалена ГЕОРГИЕВА
Joomla SEF URLs by Artio