Понеделник, 25 Мар 2024
 
Крими

Най-тежко пострадалият в инцидента с патрулката почина

  21.12.2023 10:31             
Най-тежко пострадалият в инцидента с патрулката почина

48-годишният мъж, който пострада най-тежко при пътния инцидент на АМ “Тракия“ , загуби битката за живота си. Той е починал снощи в 22.23 ч. в Отделението по анестезиология и интензивно лечение, където беше приведен след реанимационните мероприятия в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик и възстановена сърдечна и дихателна дейност. Пострадалият беше приет в болницата с фрактури по тялото, ампутиран ляв крак ,частичен пневмоторакс и други травми.

Става дума за инцидента, при който тир блъсна патрулка на магистралата, на 67-и км в посока Пловдив. „Знаме“ писа за него.

Пътните полицаи били в района, за да регулират движението заради друга катастрофа с автомобил. Установени били участниците, повикана е Спешна помощ, която да откара пострадалите.

Към патрулиращите се приближил мъж от друг автомобил наблизо. Тогава внезапно върху тях връхлетял тир с българска регистрация. Шофьорът е мъж на 54 години от пловдивското село Белащица.

Патрулният автомобил е изхвърчал в канавката. Полицаите не са сериозно пострадали. Със сериозни травми бе човекът, който разговарял с тях. Той е починалият.

А от болницата допълват, че общо седем са били пострадалите при двете пътни произшествия. За лечение в УМБАЛ“Свети Георги“ в Пловдив е изпратено двегодишно дете. Неговите близки са освободени за домашно лечение по тяхно желание, както и двамата полицаи, които бяха с леки наранявания, след като върху тях връхлита тежкотоварен автомобил.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички