Понеделник, 20 Май 2024
 
Избори Пазарджик

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в РИК-Пазарджик

  30.04.2024 11:37             
ГЕРБ-СДС регистрира листата си в РИК-Пазарджик

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си за 13 МИР в РИК-Пазарджик. Водач на листата за пореден път ще бъде Екатерина Захариева. На регистрацията присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик и председател на Общински съвет-Пазарджик Найден Шопов, който този път няма да бъде сред кандидатите за народни представители. Присъстваха още областният координатор на МГЕРБ-Пазарджик и общински съветник от Пазарджик Борис Владов, общинският ръководител на ГЕРБ-Пазарджик Борис Димитров, представителят на СДС Малина Консулова-Златева, общинският съветник от Общински съвет-Пазарджик Йордан Кожухаров, както и немалка част отостаналите кандидати от коалицията.

В регистрираната пълна листа място намират познати и изтъкнати лица от партията на общинско и областно ниво, както и представители на гражданската квота – всеки от тях с доказана експертиза и опит. Седем са жените, а девет са мъжете. Сред кандидатите седем са юристи, а от останалите професионални съсловия представители ще имат и икономисти, педагози, лекари, земеделски производители и други.

Водачът на листата Екатерина Захариева благодари след регистрацията за доверието на Изпълнителна комисия, че отново ѝ гласува доверието да бъде водач на листата в Пазарджик.

Захариева коментира още: „ГЕРБ-СДС в област Пазарджик си поставя за цел убедителна победа пред втория, дори с резултат по-висок от тези, които ни дават социологическите агенции. Време е да съставим политическо правителство, за да се спрат тези експерименти. Ясно за всички граждани е, че ще има коалиционно управление и е крайно време да се научим на коалиционна култура. Ние от ГЕРБ-СДС имаме коалиционна култура и разбираме, че се нуждаем от коалиционно споразумение, за да е ясно кой носи отговорност, какъв е механизма за взимане на решения.”

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от коалиция
ГЕРБ-СДС за 13 МИР-Пазарджик:

1. Екатерина Захариева – юрист

2. Валери Вълков – инженер

3. Дафинка Семерджиева – адвокат,гражданска квота

4. Стефан Мирев – юрист

5. Борис Владов – юрист

6. Борис Димитров – икономист

7. Николай Ангелов – електроинженер

8. Малина Консулова-Златева – адвокат, СДС

9. Йордан Кожухаров – адвокат

10. д-р Илиян Траянов – д.м. – лекар

11. Гергана Сеферинкина – ръководител транспорт, гражданска квота

12. Светослав Рашайков - икономист

13. Илия Минчев - педагог, гражданска квота

14. Елена Абаджиева - юрист

15. Росица Георгиева – туристически агент, гражданска квота

16. Таня Генурова – земеделски производител, гражданска квота
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

ТЪРСИМ КАМЕРИЕРКИ ЗА ХОТЕЛ В ПРИМОРСКО. 0888 33 41 82, 0888 73 44 03

ЕДНОСТАЕН ПОД НАЕМ. 0877843155
Всички