Пазарджик

Кметът Тодор Попов: Благодаря ви! Нека бъдем отговорни!

  24.04.2020 08:00             
Кметът Тодор Попов: Благодаря ви! Нека бъдем отговорни!

„Благодаря на всички дарители, които се включиха активно и подпомогнаха нашата многопрофилна болница, защото това показва отношение”, обърна се вчера кметът Тодор Попов към съгражданите си. „С моята скромна помощ и подкрепа успяхме да организираме няколко значими и важни дарения. Използвам случая първо да благодаря на по-големите дарители, защото това е въпрос на отношение.  Благодаря на най-големия дарител – г-н Делян Пеевски, чието дарение е около 150 000 лв. и включва няколко респираторни апарата и защитни облекла за работещите в болницата. На г-н Паун Лазаров, който дари над 50 000 лева по сметка на болницата за защитни облекла и консумативи. Да благодаря специално на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова, с чиято помощ и по моя молба  получихме дарение от „Булгартрансгаз” на стойност 20 000 лева. Благодаря на всички други, които пряко или косвено, независимо от сумите, проявиха отношение и дариха средства не само на МБАЛ, но и на Медицински център „ВИТА“ и Спешна помощ. Дариха за всички тези, които правят така, че не само да ни вдъхнат кураж, а и да помогнат на заболелите от коронавирус. За това се иска самообладание, смелост, отговорност и ние също трябва да ги подкрепим в този момент.

Разбира се искам да благодаря и на всички граждани на нашата община, които полагат усилия за това да спазваме мерките.

Аз самия също вече съм изнервен и ми идват малко в повече тези ограничения, сигурен съм, че с всички е така, но трябва още малко да бъдем дисциплинирани и отговорни. Убеден съм, че съвсем скоро това ще свърши и ще се върнем към нашия си нормален начин на живот. Знам колко усилия коства това на всички, знам колко е трудно, знам колко децата и възрастните искат да излизат навън на слънце. Но нека бъдем още малко внимателни.

Всичко ще си дойде на мястото.

Затова благодаря за търпението, за дисциплината и за отговорността.

Нека още малко да потърпим! По този начин пазим себе си и всички наши близки.

Искам да благодаря на всички, които подкрепят Общината като си плащат местните данъци и такси и отново да помоля да бъдем отговорни. Ако имаме възможност да си платим, защото не искам да се случва това, което започва в много български общини. Поради липса на приходи, там започват да съкращават доста хора и дейности. Много се надявам и ще направя всичко възможно, в община Пазарджик ние да запазим целостта на всички услуги и дейности, които развиваме и сме развивали в годините, но за това се изисква и съпричастност.

Така че благодаря на всички и още веднъж ги моля по отношение на Общината да бъдат отговорни.

Това е за всички нас! Бъдете здрави!”

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички