Понеделник, 25 Яну 2021
 
Крими

Водач на ВАЗ с 3.40 промила се качи на тротоара и блъсна жена

  31.05.2020 11:06             
Водач на ВАЗ с 3.40 промила се качи на тротоара и блъсна жена

Десетки административни нарушения и престъпления, извършени от водачи, са установени по време на провеждащата се акция на полицията по контрол на пътното движение в областта. Тя обхваща райони в малките населени места, включително тези, които са най-отдалечени от общинските центрове. Специализираната полицейска операция обхваща територията на цялата страна и ще продължи и през днешния ден. В нея са включении екипи от пътна и охранителна полиция, както и технически средства за контрол на скоростта.

Засечени са водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол на улици в селата Звъничево, Габровица, Овчеполци и на пътя между Виноградец и Карабунар. Показанията на дрегерите варира между 1.79 промила и 3.40 промила в издишания въздух. Пътните полицаи са се натъкнали и на случаи на управление на нерегистрирани МПС, управление от неправоспособни водачи и други нарушения на Закона за движение по пътищата.

Най-фрапиращият случая е констатиран снощи на улица в пазарджишкото село Овчеполци. Лек автомобил ВАЗ с водач К. Б., на 41 години, от съседното село Черногорово загубил управлението над возилото си. Колата се качила на тротоара и блъснала намиращата се там П. М., на 74 години, от село Овчеполци.

Пострадалата е транспортирана от екип на «Спешна помощ» до МБАЛ-Пазарджик и настанена за лечение с фрактури на краката, без опасност за живота. Служителите на «Пътна полиция» тествали шофьра с дрегер, като уредът отчел 3.40 промила концентрация на алкохол.

Той, както и останалите водачи употребили алкохол, са задържани в арестите на полицейските управления в региона.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички