Пазарджик

Две бебета се родиха в Деня на детето в МБАЛ-Пазарджик

  01.06.2020 15:47             
Две бебета се родиха в Деня на детето в МБАЛ-Пазарджик

И двете новородени в АГ отделението са момченца. Те са от Пазарджик и велинградското село Биркова. Първи се ражда бебе Симеон. За успешното раждане чрез цезарово сечение на щастливата майка Виктория Вълкова помага екип начело с началника на отделението д-р Илиян Траянов, д-р Елена Близнакова, д-р Даниела Велева и старша акушерка Стефка Танева. Малкото момченце се появява на бял свят 10 минути преди 10 часа. Симеон тежи 4200 гр. и е с дължина от 54см. До края на деня се очаква в отделението да се роди още едно детенце.

Виктория Вълкова от Пазарджик е от първите майки, които при престоя си в болницата ще спят на нова възглавница. Дарение от 40 анатомични възглавници с мемори пяна „Блян“ направиха днес на Акушеро-гинекологично отделение общинският съветник Георги Коприщенов и съпругата му Силвия. Двамата очакват първото им дете да се роди в началото на месец юли.
„С този малък жест в Деня на детето искаме да подпомогнем отделението и зарадваме родилките, които раждат тук. Искаме да им създадем повече уют и комфорт. В Родилно отделение на МБАЛ-Пазарджик работят много добри специалисти. Затова и аз избрах да родя тук.“, обясни Силвия Коприщенова. Тя честити празника на всички деца и пожела здраве на техните семейства, а съпругът и Георги обеща да направят и следващо дарение от спални комплекти. 
Началникът на АГО д-р Илиян Траянов и целият екип на отделението благодарят за полученото дарение и с нетърпение очакват отново младото семейство при тях , но този път за раждането на тяхното детенце. 
Този празник е специален и нека е пълен с детски усмивки!

(Зн)

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички