Крими

Полицейският бюлетин на 17.07.2020г.

  17.07.2020 10:55             
Полицейският бюлетин на 17.07.2020г.

Малолетен извършител на кражби на вещи от автомобили е установен от служители на сектор „Криминална полиция“ при  полицейското управление в Пазарджик. В РУ-Пазарджик били получени сигнали от двама ползватели на леки коли от пазарджишкото село Драгор. И двамата се простили със скъпи смартфони оставени без надзор в незаключените им автомобили .  В резултат на извършените действия по разследването криминалистите стигнали до самоличността на извършителя. С учудване разбрали, че това е 11-годишно момче от същото село. Единият от телефонните апарати бил открит и предаден на собственика му. С малолетния работят инспектор „Детска педагогическа стая“ и криминалисти.

Полицаи от участъка в Ракитово установиха нерегламентиран таксиметров превод на хора. Вчера на улица в село Дорково органите на реда засекли лек автомобил „Фолксваген“ с водач В.М.- 58г. от Велинград. Последвала проверка, при който станало ясно, че мъжът извършва превоз на пътници без да има необходимата правоспособност за това. Возилото е иззето, а по случая е образувано бързо производство.   

Двама са пострадали при пътен инцидент на пътя между велинградските села Юндола и Пашови. Движейки се с несъобразена скорост 45-годишният М.О. от Якоруда загубил управление над „Сеат“-а си. Така возилото навлязло в лентата за насрещно движение и се блъснало странично в движещ се насреща камион „Даф“. Шофьор на товарния автомобил е А.Ш.- 35г. от гоцеделчевското село Мосомище. Незабавно към мястото били насочени автопатрул на „Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на пожарната и линейка. Оказало се, че в резултат на удара са пострадали шофьорът на леката кола, както и пътуващият в нея М.М.- 37г. от якорудското село Черна Места. Двамата били транспортирани и настанени за лечение в МБАЛ-Велинград. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в курорта, води се досъдебно производство. 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички