Крими

Полицейският бюлетин на 17.07.2020г.

  17.07.2020 10:55             
Полицейският бюлетин на 17.07.2020г.

Малолетен извършител на кражби на вещи от автомобили е установен от служители на сектор „Криминална полиция“ при  полицейското управление в Пазарджик. В РУ-Пазарджик били получени сигнали от двама ползватели на леки коли от пазарджишкото село Драгор. И двамата се простили със скъпи смартфони оставени без надзор в незаключените им автомобили .  В резултат на извършените действия по разследването криминалистите стигнали до самоличността на извършителя. С учудване разбрали, че това е 11-годишно момче от същото село. Единият от телефонните апарати бил открит и предаден на собственика му. С малолетния работят инспектор „Детска педагогическа стая“ и криминалисти.

Полицаи от участъка в Ракитово установиха нерегламентиран таксиметров превод на хора. Вчера на улица в село Дорково органите на реда засекли лек автомобил „Фолксваген“ с водач В.М.- 58г. от Велинград. Последвала проверка, при който станало ясно, че мъжът извършва превоз на пътници без да има необходимата правоспособност за това. Возилото е иззето, а по случая е образувано бързо производство.   

Двама са пострадали при пътен инцидент на пътя между велинградските села Юндола и Пашови. Движейки се с несъобразена скорост 45-годишният М.О. от Якоруда загубил управление над „Сеат“-а си. Така возилото навлязло в лентата за насрещно движение и се блъснало странично в движещ се насреща камион „Даф“. Шофьор на товарния автомобил е А.Ш.- 35г. от гоцеделчевското село Мосомище. Незабавно към мястото били насочени автопатрул на „Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на пожарната и линейка. Оказало се, че в резултат на удара са пострадали шофьорът на леката кола, както и пътуващият в нея М.М.- 37г. от якорудското село Черна Места. Двамата били транспортирани и настанени за лечение в МБАЛ-Велинград. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в курорта, води се досъдебно производство. 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички