Понеделник, 01 Фев 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин на 21.07.2020г.

  21.07.2020 12:09             
Полицейският бюлетин на 21.07.2020г.

Двама са задържани в ареста на РУ-Пазарджик заради управление на автомобил без свидетелство предлагане на подкуп на полицейски служители по време на проверка. Случката се разиграла около 03 часа тази нощ на улица в района на пазарджишкия квартал „Изток“. Автопатрул при местния участък спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. С изненада униформените установили, че зад волана е 16-годишен жител на квартала, а с него пътувал17-годишен негов приятел. Полицаите незабавно предприели действия за документиране на установеното тежко нарушение на Закона за движение по пътищата. Тогава пътникът в автомобила отишъл до предния капак на служебния „Опел Астра“ и оставил на капака сумата от 195 лева в банкноти с различен номинал. Целта на 17-годишния била „да се почерпят“ органите на реда и да не предприемат действия за съставянето на акт. Вместо това обаче той, заедно с водача се оказали задържани в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води бързо производство.  

 

Жител на септемврийско село е задържан за кражба на велосипед. Вчера в полицейското управление в Септември бил получен сигнал от 75-годишен жител на село Карабунар. Пенсионерът съобщил, че апаш е задигнал велосипеда му. След предприетите незабавни действия по разследване било установено, че автор на посегателството е 29-годишният жител на същото село М.В. Спрямо него се води бързо производство.

 

Старинни монети и металдетектори са иззети от жилище в Стрелча. Вчера сутринта криминалисти от РУ-Панагюрище извършили проверка в къщата на Р.Р.-45г. от Стрелча. Вътре органите на реда открили 12 монети, които наподобяват културно-исторически ценности и два металдетектора. Откритите незаконно притежавани вещи и предмети са иззети, а спрямо притежателя им е образувано досъдебно производство.

 

Мотоциклетист е задържан , след като направил опит да осети полицейска проверка. Снощи на улица в Стрелча автопатрул извършвал проверка на участниците в пътното движение. Униформените забелязали приближаващ мотоциклет без регистрационни табели. Въпреки подадените сигнали със стоп-палка водачът не се подчинил и продължил по пътя си без да спре. Последвало преследване и не след дълго той бил заловен. Оказало се, че това е 39-годишният стрелчанин Я.А. Спрямо него е образувана преписка.

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички