Спорт

Четири златни отборни купи за СК ”Шампион” от четири възможни!

  21.07.2020 19:15             
Четири златни отборни купи за СК ”Шампион” от четири възможни!

ВАРНА. Четири отборни шампионски купи плюс бронз за петобойците на СК”Шампион” от провелото се Държавно първенство по модерен петобой в морската столица. Въпреки проблемите в подготовката на спортистите след пандемията шампионите спечелиха всички златни отборни купи във възрастите под 19 години на четирибой и под 17 на трибой.

Клубното ръководство поздравява всички състезатели, които с много воля и упоритост успяха да докажат, че  са най-добрите отбори в страната в тези възрасти.

В индивидуалното класиране  Любомир Германов запази позициите си от миналата година и се класира на 1-во място до 17 години и на 2-ро място при 19- годишните. Виктория Стойнова спечели две вицешампионски титли в двете възрасти. Тя показа резултат на комбинираната дисциплина с 23 секунди по-бързо от действащата световна шампионка. Емил Грозданов се класира на 2 място при 17-годишните. Отлични резултати показаха Радослав Христов, който остана на крачка от бронзов медал в четирибоя,както и Михаела Зонова, която спечели  фехтовката при девойките.

В оспорвани стартове девойките на „Шампион” в състав Виктория Стойнова, Виктория Пенева и Михаела Зонова спечелиха златото в оспорвана битка с отбора на НСА. На най-високото стъпало се качиха и Радослав Христов, Любомир Германов и Емил Грозданов.

В до 17 години отново злато спечелиха Виктория Стойнова, Виктория Пенева и дебютантката Теодора Маринова. В същата възраст момчетата в състав Емил Грозданов,Ангел Франгов и Радослав Христов отново бяха златни, а вторият отбор в състав Александър Тодоров, Любомир Германов и Георги Рангелов се класираха на 3-то място. Похвала заслужават и дебютантите Васил Топалов, Стилян Христов, Мария Лазарова, Димитър Божурин, Лъчезара-Вероника Генова и Ивон Ханджийска, които за първи път участваха наравно с големите , за да трупат опит.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички