Крими

Полицейският бюлетин на 22.07.2020г.

  22.07.2020 12:27             
Полицейският бюлетин на 22.07.2020г.

Възрастен велосипедист е пострадал при пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера около 11.30ч. на една от улиците в областния град. 37-годишният А.П. от Пазарджик управлявал лек автомобил „БМВ“. Така той блъснал движещият се пред него велосипедист и съгражданин Й.Б.- 72г. Възрастният мъж е транспортиран от линейка в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на крака. Алкохолните проби и на двамата са отрицателни. На мястото е извършен оглед води се досъдебно производство.

Трима са задържани за притежание на наркотици през изминалото денонощие. Вчера в района на гарата във Велинград екип от криминалисти извършил проверка на 17-годишен тийнейджър от курортния град. У него те открили суха листна маса, която реагирала положително при направения полеви наркотест на марихуана. Няколко часа по-късно при проверка в жилището на 34-годишния А.К. от Велинград криминалистите открили неголямо количество амфетамин. На улица в пазарджишкото село Хаджиево екип на сектор „Пътна полиция“ извършил проверка на лек автомобил „Фолксваген“. Оказало се, че водачът му В.М.- 29г. от съседното село Триводици носи в себе си пластмасова бутилка със суха листна маса, която се оказала канабис. И по трите случая се водят бързи полицейски производства.

Група деца извършили вандалска проява са установени от служители на РУ-Пещера. Сигнал за неприятната случка била подадена от директора на начално училище в родопския град. Тя информирала, че е било установено, че по сградата на училището са нанесени щети. Повредени са няколко водосточни тръби и изолацията по фасадата. В резултат на предприетото разследване било установено, че авторите на посегателството са група от четири деца, като три от тях са малолетни , а един е на 14 години. С тях работят инспектор „Детска педагогическа стая“ и криминалисти. Преписката е докладвана на Районната прокуратура в Пещера.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички