Пазарджик

Съветът за младежка политика дари стерилизатор на Неонатологията в МБАЛ -Пазарджик от кампанията за рециклиране “Пазарджик обича”

  22.09.2020 15:44             
Съветът за младежка политика дари стерилизатор на Неонатологията в МБАЛ -Пазарджик от кампанията за рециклиране “Пазарджик обича”
Първото дарение за Неонатологията от кампанията „Пазарджик обича“ на Съвета за младежка политика бяха пет кислородни палатки на стойност 1000 лева

ПАЗАРДЖИК.  Вече е факт второто дарение на младежите от Съвета за младежка политика и фирма “РеПак”  от благотворителната кампания за рециклиране “Пазарджик обича”. Те предоставиха безвъзмездно стерилизатор за Неонатологичното отделение в МБАЛ – Пазарджик.

 Поради противоепидемичните мерки в борбата с COVID-19, младежите не успяха да предадат дарението лично, но все пак се събраха за символична снимка преди то да отпътува към болницата.

В местната младежка организация са горди, че за година и половина успяха да ангажират своите съграждани да събират и рециклират пластмасови капачки и шишета, алуминиеви кенчета и хартиени отпадъци, като със съдействието на Община Пазарджик младежите поставиха метален пункт под формата на “сърце” за капачки и на същото място организират ежемесечни пунктове за рециклиране, а събраните средства към момента са на стойност 3500 лева.

“Искрено благодарим на всички хора, които се включват в нашата кампания, посещават пунктовете ни и рециклират активно, заяви председателят на Съвета за младежка политика Александър Иванов. С помощта на тях, на младежите от Съвета за младежка политика и на фирма “РеПак” успяваме да осъществим вече второ дарение, като нека не забравяме, че кампанията има и добавена стойност - рециклираме и допринасяме за опазването на околната среда! Радваме се, че можем да бъдем полезни и този стерилизатор ще послужи за стерилизирането на всички медицински уреди и бебешки посуди, включително и кислородните палатки, които дарихме през януари”, допълни Александър Иванов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?


Резултати
Обяви

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80
Всички