Други Регионът

Boys of Hell и Iron Brothers отбелязват Деня на загиналите и пострадалите мотористи

  26.09.2020 06:32             
Boys of Hell и Iron Brothers отбелязват Деня на загиналите и пострадалите мотористи

За пета поредна година мотоциклетниият клуб от Пазарджик Boys of Hell MC ще се включи в Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. Общонационалната инициатива и социалната мото кампания “Ние сме хора, не “донори” е организирана от BMM (Bulgarian motorcycle media/Българска мотоциклетна медия)” и ще се проведе на 27 септември.

„Всеки, който желае да се включи, да следи страницата на Boys of Hell MC във Фейсбук за допълнителни подробности. Както всяка година, и тази ще направим водосвет, обиколка на града и накрая - хапване и раздумка.

И тази година ще се съберем около 10:00 часа на църквата "Свети Георги Победоносец" в кв. Запад, гр. Пазарджик. Молитвата ще се проведе от 10:30 часа, след което ще направим една обиколка на града и се отправяме към Boys of Hell Club house”, поясняват рокерите. Тази година, вместо обичайната курбан чорба, те са решили да изпекат агне.

За поредна година в събитието ще се включат и панагюрските мотоциклетисти от Iron Brothers MC. От 11,30 часа те ще направят молебен на двора пред клубната къща, както всяка година. След това ще поемат с мотоциклетите си към клубната къща на колегите и приятелите от Boys oh Hell MC в Пазарджик.

Събитието традиционно се прави в третата неделя на септември, но заради пандемията сега е отложено с една седмица. То ще се проведе при стриктни мерки за сигурност, подчертават рокеритеl.

В Пазарджик миналата година за заупокойната молитва и водосвета за здраве се събраха над 80 мотоциклетисти, а в Панагюрище – над 20.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?


Резултати
Обяви

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80
Всички