Крими

Полицейски бюлетин на 25 септември 2020 г.

  25.09.2020 12:05             
Полицейски бюлетин на 25 септември 2020 г.

Пещерец, извършил серия от домови кражби, е установен и задържан от служители на „Криминална полиция“ при РУ-Пещера. От началото на месец септември до момента на територията на родопския град били извършени няколко домови кражби. Неизвестен проникнал в жилището на 49-годишния Д.В. и откраднал мъжка кожена чанта с документи, дебитни карти ваучер за храна и малка сума пари. По сходен начин и неговия 70-годишен съгражданин Г.Щ. се простил с портфейла си, където съхранявал личните си документи и сумата от 110 лева. 76-годишният Б.Ц. пък останал без мобилен телефон в резултат на незаконно проникване в жилището му. След анализ на трите случая криминалистите предприели разследване и не след дълго установили извършителя. Оказало се, че това е 41-годишният пещерец А.З. У него били открити част от откраднатите вещи и документи. Материалите по случаите са докладвани на Районната прокуратура в родопския град. Работата по документирането им продължава под наблюдението на прокурор.

Полицаи от участъка в Ракитово задържаха млад мъж с наркотици. Вчера рано сутринта на една от улиците в града екип на местния полицейски участък извършил проверка  на 24-годишния С.Б. В джоба на якето му органите на реда открили метална кутия съдържаща суха зелена листна маса с общо тегло около 10 града. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.  

Мъж добил незаконно дърва е задържан в РУ-Септември. Снощи около 21 часа бил получен сигнал в полицейското управление от служители на ДГС-Пазарджик. Те информирали полицаите, че в местността „Стрелбището“ край село Варвара са констатирали незаконна сеч. На място бил установен Е.А.- 34г. от село Семчиново с джип, натоварен с близо 2.5 кубически метра широколистна дървесина. Открита е и моторна резачка, с помощта на който мъжът е отрязал незаконно дървата от горски фонд . Возилото и товара  му са иззети, а Е.А. е задържан за срок от 24 часа.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?


Резултати
Обяви

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80
Всички