Крими

Полицейски бюлетин на 25 септември 2020 г.

  25.09.2020 12:05             
Полицейски бюлетин на 25 септември 2020 г.

Пещерец, извършил серия от домови кражби, е установен и задържан от служители на „Криминална полиция“ при РУ-Пещера. От началото на месец септември до момента на територията на родопския град били извършени няколко домови кражби. Неизвестен проникнал в жилището на 49-годишния Д.В. и откраднал мъжка кожена чанта с документи, дебитни карти ваучер за храна и малка сума пари. По сходен начин и неговия 70-годишен съгражданин Г.Щ. се простил с портфейла си, където съхранявал личните си документи и сумата от 110 лева. 76-годишният Б.Ц. пък останал без мобилен телефон в резултат на незаконно проникване в жилището му. След анализ на трите случая криминалистите предприели разследване и не след дълго установили извършителя. Оказало се, че това е 41-годишният пещерец А.З. У него били открити част от откраднатите вещи и документи. Материалите по случаите са докладвани на Районната прокуратура в родопския град. Работата по документирането им продължава под наблюдението на прокурор.

Полицаи от участъка в Ракитово задържаха млад мъж с наркотици. Вчера рано сутринта на една от улиците в града екип на местния полицейски участък извършил проверка  на 24-годишния С.Б. В джоба на якето му органите на реда открили метална кутия съдържаща суха зелена листна маса с общо тегло около 10 града. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.  

Мъж добил незаконно дърва е задържан в РУ-Септември. Снощи около 21 часа бил получен сигнал в полицейското управление от служители на ДГС-Пазарджик. Те информирали полицаите, че в местността „Стрелбището“ край село Варвара са констатирали незаконна сеч. На място бил установен Е.А.- 34г. от село Семчиново с джип, натоварен с близо 2.5 кубически метра широколистна дървесина. Открита е и моторна резачка, с помощта на който мъжът е отрязал незаконно дървата от горски фонд . Возилото и товара  му са иззети, а Е.А. е задържан за срок от 24 часа.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички