Понеделник, 25 Яну 2021
 
Пазарджик

Тодор Попов: Благодаря на Георги Шикерджиев за професионалната работа.

  01.10.2020 08:47             
Тодор Попов: Благодаря на Георги Шикерджиев за професионалната работа.

Длъжността ще поеме Николай Николов

„Община Пазарджик изпраща в заслужен отдих един дългогодишен свой служител, надявам се, че г-н Георги Шикерджиев ще остане наш скъп приятел, каквито са и много други служители, с които през годините сме се разделяли, но сме оставали приятели, като г-н Георги К. Спасов, шеф на дирекция "Култура и образование", като г-н Иван Стефанов, дълги години ръководил "Жилфонд". Благодаря на г-н Шекерджиев за тези години съвместна работа. Положихме много усилия да подобрим дейността на Бюджетно мероприятие „Паркинги и охрана”. Той беше неизменна част и от екипа по организацията и цялостното реновиране на града ни. Аз ценя хората, които отговорно са си вършили работата. Пожелавам му на първо място да е здрав и да се радва на живота, защото го е заслужил.“, с тези думи кметът Тодор Попов изпрати дългогодишния управител на Бюджетно мероприятие „Паркинги и охрана” Георги Шекерджиев. Длъжността му се поема от Николай Николов.

„Отчитам, че това е неприятна дейност, тя е дейност на терен, не е на бюро в администрацията, а в тежка среда и осъществяват функции, които не са приятни на хората и срещат тяхната съпротива, защото на никой не му е приятно да го глобяват за неправилно паркиране или за мръсотия около жилищния блок. Затова тези хора заслужават уважение и силно се надявам, че ще запазим и ще развием тази услуга на още по-високо ниво, защото редът и дисциплината в паркирането, и в организация на движението е гаранция за спокойствие и за съобразяване с правилата от всеки един от нас”, каза още кметът Тодор Попов при представянето на новия управител Николай Николов, който е с над 10-годишен опит в общинската   администрация.

„С г-н Шикерджиев сме обсъждали много и работата, и визията, и концепцията, ще направим и промени, ще сформираме добър екип, който да изпълнява функциите и задълженията си”, каза новият управител на Бюджетното мероприятие.

По времето на Георги Шикерджиев дейността, свързана с управлението на паркирането и на организацията на движението по пътищата претърпя значителни промени, свързани с въвеждането на „Синя зона”, на автоматично таксуване на паркинги, на таксуване на кратковременен престой чрез мобилен оператор, на принудително репатриране на автомобили в нарушение с т.нар. „Паяк”. „Изпреварвахме много други общини по отношение на методите и средствата, с които изпълнявахме дейността си. Доволен съм, че това, което постигнахме със служителите, които управлявах, е давало резултат и се е виждало от хората и се надявам новоназначеният управител да продължи да ползва опита, който съм имал. 12 години вече съм в Община Пазарджик и бих искал вече да обърна внимание на семейството си, на прекрасната си жена и на моите синове. Сигурен съм, че няма да бъда от хората, които безпредметно и безпричинно да критикуват, без да познават ситуацията. Аз с каквото мога бих бил полезен, надявам се да помогна и по-нататък. Не мисля, че мога да прекъсна току-така връзките с общността и с колегите, с които съм работил, за което им благодаря”, каза Георги Шикерджиев на излизане от Община Пазарджик.

В дейността на „Паркинги и охрана” предстоят промени, свързани с организацията на работата. Кметът Тодор Попов сподели, че вече е постигната договорка за вземане под наем на автомобил за репатриране, както и на екип, защото това е свързано с усвояване на специфични умения.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички