Четвъртък, 28 Яну 2021
 
Спорт

„Хебър” е надъхан за защита на Суперкупата

  10.10.2020 07:55             
„Хебър” е надъхан за защита на Суперкупата

Два автобуса фенове и много коли тръгват към София

ПАЗАРДЖИК. Волейболистите на „Хебър” са надъхани за супермача, в който трябва да защитят Суперкупата на България. Писахме, че двубоят с настоящия шампион „Нефтохимик” е на 10 октомври, събота, от 18:00 часа на същото място като миналата година – в столичната зала “Христо Ботев”. От клуба осигуриха два автобуса за феновете, а освен тях, много коли ще поемат към столицата.

„Момчетата са надъхани, чувстват се готови за мача след подготовката която направиха. Всички вече нямаме търпение”, коментира пред „Знаме” президентът на ВК „Хебър” Александър Иванов. В сряда пък оператор от Съвета за младежка политика направи надъхващо видео за новия сезон, което ще бъде представено официално на феновете през следващата седмица. Лентата е запечатала вълнуващи кадри от залата и от Пазарджик, както и послания на „тигрите”.

Да припомним, че преди година хебърци победиха в изключително зрелищна битка Нафтата с 3:0 (31:29, 25:20, 25:18), а два месеца по-късно, през януари тази година, повториха категоричната си победа над бургазлии, спечелвайки за втори път Купата на България. Да, тогава в редиците на жълто-сините играеше националът Георги Братоев, който сега отново е в редиците на „Нефтохимик”, но пък качествата на завърналите се при „тигрите” разпределители Иван Станев и Любомир Агонцев са известни. Затова, да вземем и „супермача” за втори път. Момчетата на Атанас Петров могат да разбият ядрото, спечелило четвъртото място на олимпийските игри в Лондон’2012 – централният блокировач Николай Николов, посрещачът Валентин Братоев, разпределителят Георги Братоев и либерото Теди Салпаров. Посрещачът Тодор Алексиев, центровете Теодор Тодоров и Николай Къртев, разпределителят Иван Станев, либерото Петър Каракашев, централният блокировач Николай Къртев, и двамата „бомбардери” - диагоналът Брадли Гънтър и посрещачът Александър Ляфтов, могат да вдигнат още веднъж Суперкупата.

„Тигри”, напред!

Дочо ЧАНЕВ


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички