Регионът

Учители се обучават на добри практики във Велинград

  29.10.2020 14:47             
Учители се обучават на добри практики във Велинград

За пета поредна година Министерството на образованието и науката и Синдикатът на българските учители организират във Велинград Национална научнопрактическа конференция. Учители от цялата страна споделят най-добрите педагогически практики за образователната интеграция на деца и ученици от етническите малцинства.

Министърът на образованието Красимир Вълчев откри форума и заяви, че в тази сложна пандемична обстановка е много важно, особено за учениците в по – малка възраст, да се обучават в реална среда възможно най-дълго.

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев поздрави присъстващите и благодари на Министър Вълчев за инвестициите, които Правителството прави през последните 5 години в образователната инфраструктура на територията на общината. „В тази ситуация наред с лекарите и учителите са много ценни, защото те се грижат за духовното здраве на децата ни“ – допълни д-р Коев.

Официални гости на конференцията бяха и председателят на СБУ Янка Такева, Началникът на РИО-Пазарджик Валентина Кайтазова, университетски преподаватели и др.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80
Всички