Пазарджик

Нова дигитална визия на Младежкия дом послучай 50-годишнината

  04.11.2020 06:26             
Нова дигитална визия на Младежкия дом послучай 50-годишнината

Екипът на Младежкия дом започва кампания „50 години Младежки дом - Пазарджик“ за отбелязване на своя юбилей. През 2021 г. Домът става на 50 години - половин век, който е едновременно голяма отговорност и голямо вдъхновение.

Послучай празника оттам представят своята нова дигитална визия - по-свежа, по-модерна и вдъхновяваща за творчество:

- С оглед превенцията срещу разпространението на COVID-19, кампанията ни в голямата си част ще бъде дигитална. Ще я водим в социалните мрежи, в обновения ни сайт, в блога ни, в канала ни в YouTube.

Вдъхновяващите истории на личности, оставили отпечатък и участници в събитията през годините, ни карат да работим още по-усилено за утвърждаване му като дом на културата и среща с изкуството за всички млади хора.

През всичките 50 години, преподавателските екипи с техния висок професионализъм, са успели да открият таланта във всеки един участник в множеството събития, концерти, спектакли и всички форми на изява, които са съпътствали живота и са дали шанс на мечтите.

Хора и истории, които ни провокираха да разкажем за тях в нашия специален блог, който ще стартира през следващата година.

Извънредната ситуация, която преживяваме, представи пред нас предизвикателства, но и възможности, които да търсим, за да продължим да сме връзката на младите хора с изкуството, да развиваме техния творчески потенциал, интелектуални и личностни качества.

След няколко дни е Денят на будителите. За 50 години, тук в Пазарджик, в нашият Младежки дом, са оставили следа ярки личности, истински будители – за времето си, за средата и за сферата, в която работят.

Младежкият дом е едно голямо училище за бъдещето развитие на младежите в нашия град. Това ни дава самочувствието, че заедно с екипът ни от преподаватели, сме част от съвременните будители, които разширяват кръгозора на подрастващите, провокират тяхната инициативност и са смели в своите решения за бъдещето.

- Честитя Празника на народните будители на екипа на Дома, на екипа от преподаватели професионалисти и осемстотинте деца и младежи, поели по пътя на изкуството, както и всички съмишленици. Благодаря, че ви има и за честта да работим заедно!“ – казва Инна Церовска, директор на Младежкия дом в Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички