Спорт

Кметът Тодор Попов награди спортистите и треньора на „Кодокан“

  16.11.2020 09:58             
Кметът Тодор Попов награди спортистите и треньора на „Кодокан“

Кметът на Пазарджик Тодор Попов отличи спортистите и треньора на СК „Кодокан“ Георги Георгиев за успехите им на Държавното отборно първенство по джудо за младежи и юноши старша възраст, където отборът спечели първото място.

„Изключително съм горд с това, което сте постигнали, затова исках лично да ви поздравя. Аз ценя успешните хора, защото, за да си успешен, това означава, че си положил труд, че имаш качества, че имаш амбиции и си работил по правилния начин. Успехите идват след усилия всеки един ден, всеки ден имаме своите малки битки, които да печелим – това създава манталитет и характер. Заради успехите Ви днес съм изпълнен с чувство на гордост и с чувство на благодарност!“. Това каза Тодор Попов пред състезателите на СК „Кодокан“, на които връчи грамоти и отборна награда,  като им пожела да бъдат здрави, упорити и да гонят мечтите си. „Няма невъзможни неща, стига човек да си повярва. От малки възпитавайте в себе си дух на победители. Самочувствие, амбиция и работа – това е рецептата за успех във всяка една сфера на живота“, каза още кметът и отправи специални благодарности към треньора им и директор на Спортното училище в Пазарджик Георги Георгиев:

„Благодаря на Георги за усилията да възстановим Спортното училище и за това, че нашите ученици имат такива успехи. Атестат за всеки един човек е неговата биография. Аз съм изключително щастлив, че с него работим повече от 20 години и че той от успешен спортист се превърна в един успешен треньор. Да си жив и здрав. Високо ценя твоите усилия и успехи!“ С тези думи кметът Тодор Попов връчи на треньора на „Кодокан“ Георги Георгиев финансовата награда за отбора.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички