Пазарджик

Кметът награди за красива градинка и живеещите на ул. „Петър Бонев”

  16.11.2020 14:38             
Кметът награди за красива градинка и живеещите на ул. „Петър Бонев”

Всеки щрих, всяка малка градинка правят градът ни да изглежда по-красив, каза Тодор Попов

 

ПАЗАРДЖИК. Кметът на Пазарджик Тодор Попов награди за четвърти път жители на областния град за това, че поддържат цветна градинка пред домовете си.

 „Колкото повече хора като вас, толкова по-красив ще е градът ни“. С тези думи кметът на Пазарджик Тодор Попов се обърна към живеещите на ул. „Петър Бонев“ 82, които се грижат за чистотата и зеленината пред жилищата си. „Инициатор на това е Лазар Божилов и се радвам, че ще отлича и един мъж, досега връчвах грамоти само на дами. Вие сте доказателство, че добрата физическа среда не коства толкова пари, колкото желание и труд. За мен е неразбираемо поведението на хората да поддържат къщите и домовете си в добро състояние, а за общите части, като коридори и междублокови пространства - да нямат отношение към тях или да чакат единствено общината и държавата да се погрижат“, каза Тодор Попов.

Освен грамота той връчи на живеещите на ул. „Петър Бонев“ 82 и подаръчен ваучер за закупуване на материали за градината. „С този ваучер подпомагаме инициативните да поддържат градинките и въобще средата, в която живеят, по-красиви. Хубавото е, че все повече, може да е с малко, но все повече хора проявяват естетическо чувство по отношение на околната среда и всеки щрих, всяка малка градинка правят градът ни да изглежда по-красив“, каза още кметът.

През миналата седмица Тодор Попов връчи грамоти и подаръчни ваучери на поддържащите други три междублокови градинки.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички