Други Регионът

Тригодишен юнак от Батак още от бебе позира в народна носия

  22.11.2020 06:51             
Тригодишен юнак от Батак още от бебе позира в народна носия

Какво е да си чаровен фотомодел още от бебе и да печелиш конкурси с лекотата, с която други люпят семки. Тайната знае семейството на тригодишния Тошко Тошков, който сега е в челните редици по рейтинг на фотоконкурс за живите български корени. Пред обектива малкият юнак гледа гордо изпъчен в българска народна носия и Наполеон Бонапарт може само да му завижда на осанката. Снимката придружена от стихотворението на Иван Вазов „Батак” гони 1200 лайка, събрани за отрицателно време. В конкурса участват още много красиви малки и големи българи, облечени в народни носии, участват даже чужденци.

Семейството на Тошко – таткото Ангел Тошков и майката Стефка Домусчиева, работят в системата на НЕК ЕАД. Отделно тати Ангел има хоби - лов. Малкият Тошко също изпитва интерес към ловните излети и пушката на тати, увери мама Стефка наш репортер.

Още като бебе Тошко стана популярен. Той безапелационно победи във фотоконкурса на тема "Златна есен" на АГ „Селена” в Пловдив. Тогава широката усмивка на малкия Тодор Тошков плени хиляди сърца и заслужено получи подарък и безплатна фотосесия в Ретро фото "Old Plovdiv". Семейството му беше категорично тогава: „Състезаваха се 80 бебета и всички бяха красиви, но Тошко спечели. Той си е усмихнат почти винаги, дори се събужда с усмивка!” Дано малкият Тошко от Батак сложи победния калпак и сега. Всъщност не това е голямата цел на семейството. Те си пожелават само да са здрави и да са заедно. Желаем им го и ние. Точно така ще я има и България.

Милко ПЕЛОВ


Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80
Всички