Други Регионът

Тригодишен юнак от Батак още от бебе позира в народна носия

  22.11.2020 06:51             
Тригодишен юнак от Батак още от бебе позира в народна носия

Какво е да си чаровен фотомодел още от бебе и да печелиш конкурси с лекотата, с която други люпят семки. Тайната знае семейството на тригодишния Тошко Тошков, който сега е в челните редици по рейтинг на фотоконкурс за живите български корени. Пред обектива малкият юнак гледа гордо изпъчен в българска народна носия и Наполеон Бонапарт може само да му завижда на осанката. Снимката придружена от стихотворението на Иван Вазов „Батак” гони 1200 лайка, събрани за отрицателно време. В конкурса участват още много красиви малки и големи българи, облечени в народни носии, участват даже чужденци.

Семейството на Тошко – таткото Ангел Тошков и майката Стефка Домусчиева, работят в системата на НЕК ЕАД. Отделно тати Ангел има хоби - лов. Малкият Тошко също изпитва интерес към ловните излети и пушката на тати, увери мама Стефка наш репортер.

Още като бебе Тошко стана популярен. Той безапелационно победи във фотоконкурса на тема "Златна есен" на АГ „Селена” в Пловдив. Тогава широката усмивка на малкия Тодор Тошков плени хиляди сърца и заслужено получи подарък и безплатна фотосесия в Ретро фото "Old Plovdiv". Семейството му беше категорично тогава: „Състезаваха се 80 бебета и всички бяха красиви, но Тошко спечели. Той си е усмихнат почти винаги, дори се събужда с усмивка!” Дано малкият Тошко от Батак сложи победния калпак и сега. Всъщност не това е голямата цел на семейството. Те си пожелават само да са здрави и да са заедно. Желаем им го и ние. Точно така ще я има и България.

Милко ПЕЛОВ


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички