Четвъртък, 11 Мар 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин на 9 декември 2020г.

  09.12.2020 11:25             
Полицейският бюлетин на 9 декември 2020г.

Пешеходка е пострадала при пътно-транспортно произшествие на пътя Пазарджик-Пловдив, при разклона за село Говедаре. . Сигнал за инцидента е получен вчера около 17.30ч. на мястото били изпратени екипи на пътна полиция , линейка и пожарна. Оказало се, че движещ се по посока за Пловдив лек автомобил „Шкода” с водач 30-годишната Г.С. от пловдивското село Труд е блъснал пресичащата пътното платно пешеходка. Пострадалата е 70-годишна жителка на село Говедаре, който била транспортирана в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на крака и таза. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик, води се дознание. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на шофьорката са отрицателни.

 

Млада жена извършила кражба е установена и задържана от служители на РУ-Септември. Вчера в управлението бил получен сигнал от 33-годишен жител на Септември. Той информирал ораните на реда, че през незаключената врата на жилището му е проникнал апаш. Била извършена кражба на смартфон и зарядно устройство за него. След проведеното разследване криминалистите установили, че автор на посегателството е 31-годишната Д.К. Жената е задържана в ареста, а спрямо нея се води бързо производство.

 

Двама притежаващи дрога са установени и задържани от екипи на полицейски участък „Изток”. Вчера служители на участъка засекли на улица в квартала велинградчаните М.С.- 26г. и Г.Г.- 21г. Последвал личен обиск и така у двамата били открити общо 5 топчета със суха листна маса. Направеният полеви наркотест реагирал положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателите и задържани в ареста. Спрямо тях се водят бързи производства.

 

Солидно почерпен с алкохол шофьор на тир, който предизвикал пътен инцидент бе задържан от служители на сектор „Пътна полиция”. Вчера следобед екип на „Пътна полиция” обслужващ района на АМ „Тракия” бил изпратен на сигнал за пътен инцидент в зоната на 57-ми километър. Пристигайки униформените установили, че водачът на товарна „Скания” с прикачено полуремарке се е озовал в канавката. Униформените тествали с дрегер шофьора К.К.- 45г. от Сливен. Оказало се, че мъжът е зад волана на тежката машина с 2.47 промила концентрация на алкохол. Той е задържан за 24 часа, а срещу него се води бързо производство.      

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          

                                      


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички