Крими

Полицейският бюлетин на 15.12.2020 г.

  15.12.2020 10:43             
Полицейският бюлетин на 15.12.2020 г.

Извършител на домова кражба е установен и задържан от служители на участъка в пазарджишкия квартал „Изток”. Преди около месец 60-годишна жителка на квартала подала сигнал за извършена кражба. Апаш проникнал в жилището й, след което отмъкнал кафе-машина, домакински кантар и хранителни продукти. По случая се провело разследване, извършено от служители на участъка. Така те стигнали до самоличността на извършителя, който се оказал А.М.- 25г. от Брацигово. Откраднатите вещи са открити и върнати обратно на собственика. По случая се води досъдебно производство.

Полицейски производства са образувани спрямо двама неизрядни шофьори. През ноември по време на проверка на улица във Велинград 24-годишният А.К. от велинградския квартал „Анезица” представил пред полицаите свидетелство за управление на МПС. То било издадено от Кралство Испания и това дало основание на органите на реда да предприемат проверка за неговата автентичност. След направените справки в националната и европейската бази данни се оказало, че шофьорската книжка е неистинска.

Вчера на улица във велинградското село Кръстава екип на РУ-Велинград спрял за рутинна проверка лек автомобил „Фиат”. Оказало се, че водачът М.А.-19г. от същото село управлява возилото е с прекратена през 2017 година регистрация. А на него били поставени чужди регистрационни табели, отговарящи на „Форд”.         

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          

                                       


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65
Всички