Понеделник, 22 Мар 2021
 
Други Регионът

Панагюрци прегърнаха каузата „Дари стария си лаптоп за дете в нужда”

  19.12.2020 06:35             
Панагюрци прегърнаха каузата „Дари стария си лаптоп за дете в нужда”

Фирма ремонтира компютрите и ги предоставя за ползване

Екипът на БОХО™ поде инициатива за събиране на стари лаптопи за деца в нужда, а в Панагюрище бяха едни от първите, които откликнаха и предоставиха настолни компютри.

- През тази година се наложи много деца да започнат онлайн уроци от вкъщи, но много от тях нямат собствен лаптоп, на който да провеждат обучението си или пък ползват машина, която за нищо не става – мотивират се от фирмата. - В повечето случаи малките дечица ползват лаптопа на родителите, братята или сестрите си. Убедени сме, че има и много нуждаещи се български семейства, които нямат никаква финансова възможност да осигурят на децата си лаптоп тази година.

В тази връзка и поради факта, че екипът на БОХО имаме способностите да ремонтираме лаптопи и изобщо да връщаме към живот по-старите, бавни или повредени лаптопи, пускаме това събитие публично във Фейсбук, за да дадем гласност на каузата „Дари стария си лаптоп за дете в нужда”.

Целта е да съберем като дарение до 100 стари лаптопа, да ги поправим и оптимизираме до Коледа (25 декември) и те да бъдат подарени на деца в нужда, като също на вас разчитаме да ни насочите към такива семейства в нужда и Дядо Коледа да им изпрати реновирания лаптоп с куриер.

Панагюрци също прегърнаха благородната кауза. Гласност в регионалните групи на Панагюрище й даде Лука Петришки. Апелът му срещна отзвук.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите парламентарни избори?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички