Крими

Полицейският бюлетин на 23 декември 2020 г.

  23.12.2020 10:31             
Полицейският бюлетин на 23 декември 2020 г.

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Пазарджик, съвместно с колегите им от участъка в пазарджишкия квартал „Изток”, иззеха солидно количество тютюн без бандерол. Вчера екипите извършили проверка на три къщи в квартал „Изток”, които били обитавани от Ц.А.- 60г. и Х.А.- 74г. По време на полицейските действия на трите адреса били открити общо около 16 килограма сух нарязан тютюн и неголямо количество саморъчно напълнени цигари, всичките без бандерол. Откритата акцизна стока е иззета, а по случая са образувано досъдебно производство.   

 

Малолетен извършил кражба на мобилен телефон е установен от криминалисти от РУ-Септември. В края на октомври в полицейското управление в Септември бил получен сигнал за кражба на мобилен телефон. Устройството било ползвано от 16-годишен тийнейджър и било оставено в незаключен лек автомобил пред жилището му. С разследване на случилото се били ангажирани служители от група „Криминална полиция” при местното полицейско управление. Така след близо двумесечно разследване органите на реда открили телефона и автора на посегателството. Оказало се, че това е 12-годишно момче от Ветрен. С него работи инспектор „Детска педагогическа стая”. 

 

Пореден водач с неистинско свидетелство за управление на МПС са засекли пътните полицаи в региона. Вчера на централния булевард в Септември автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Сеат”. Водачът му В.М.- 32г. от същия град представил пред униформените шофьорска книжка издадена от Великобритания. Оказало се обаче , че документът е неистински. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          

                                       


Свързани
Последни новини
Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите парламентарни избори?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички