Пазарджик

Първокласници - „Клас на месец декември”

  05.01.2021 16:25             
Първокласници - „Клас на месец декември”

Табла „Клас от добротворци” за всички участници в конкурса

Първи „в” клас от ОУ „Любен Каравелов” в Пазарджик с класен ръководител Костадинка Попова е победителят за декември в конкурса „Клас на месеца”, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик.

Първокласниците приковаха вниманието на журито с видеопосланията, с които са „гостували” онлайн на малчуганите от детска градина „Валентина Терешкова”. В навечерието на Коледните празници реализирали инициативата „Подари книга на дете в нужда” и зарадвали децата от дневния център „Вяра, Надежда и Любов”. Всеки първокласник избрал своя книжка от домашната библиотека, след което със съдействието на мама и татко, книжката била предадена в училището, а после в центъра. Всяка книжка е надписана от детето дарител.

Номинацията на първи „в” клас е придружена от видеопослание и презентация.

„ Желаем да се включим в конкурса „ Клас на месеца”, за да станем част от общността от класове и училища, които показват на дело как децата общуват помежду си без агресия и как могат да бъдат добри с хората. Нашето мото е „Бъди отговорен – направи добро”.

Класът победител получи плакет, грамота и табло „Клас от добротворци”. Грамоти за участие и табла „Клас от добротворци” получиха и всички участници в конкурса „Клас на месеца”. На таблата децата ще вписват добрите си дела  и ще ги илюстрират със снимки.

В края на учебната година МКБППМН към Община Пазарджик ще връчи голямата награда на конкурса – ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ и ще излъчи „Клас на годината”. А таблата „Клас от добротворци” ще бъдат подредени в изложба на видно място в града.

Във времето на социална дистанция натрупването на много добри дела може да се превърне в социална епидемия, убеден е екипът на МКБППМН.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички