Други Пазарджик

Годишен хороскоп за 2021 година

  10.01.2021 06:43             
Годишен хороскоп за 2021 година

Овен

За Овен 2021-а ще бъде добра година. Упоритостта няма да ви изневери и най-смелите ви идеи имат всички шансове да станат реалност. Промените също са налице и ще бъдат много, защото Сатурн ще остане в сектора на приятелските и социалните връзки през цялата година. От живота ви ще отпаднат всички връзки, които вече не ви служат, а тези, които оцелеят, ще бъдат по-силни, въпреки че ще претърпят сериозни предизвикателства. Големи промени в живота очакват и някои от вашите близки приятели. Юпитер ще бъде в същия сектор до 13 май, а след това от 28 юли до 29 декември. През това време ще ви донесе нови хора в живота ви, които ще имат сходни интереси на вашите. Плутон в 10-и дом и тази година носи трансформации в сферата на кариерата, които ще се случват бавно и задълбочено. Много овни ще бъдат фокусирани върху вътрешната работа върху себе си. Щом Марс влезе в края на лятото в дома на здравето, може да ви донесе здравословни проблеми. Време е да промените някои навици. Пазете се от неволни наранявания и резки движения. Нуждаете се от повече почивка. Трябва да избягвате да се самолекувате. Отношенията с противоположния пол ще се развият добре. Пролетта ще бъде пълна с романтика за влюбените овни. Когато Венера се появи във вашия знак от 21 март до 15 април, най-големите ви любовни мечти и желания ще се сбъднат. Важен съвет за свободните представители на знака: Дръжте очите си отворени. Мечтаният партньор може вече да е наблизо.

Телец

Годината ви носи промени, които вече са започнали още от 2019-а. Най-голямата промяна е свързана с кариерата, защото Юпитер и Сатурн ще бъдат в тази област. Може да започнете нов бизнес или да смените работата. Има шанс да започнете да правите нещо съвсем различно от преди. Промените със сигурност ще донесат нови, ценни уроци, които ще са важни за вас в бъдеще. Ако сте малко по-гъвкави от обикновено, тогава ви предстои добро време. Ще ви е необходима по-висока заплата, особено в средата на годината и тогава е възможно да работите извънредно или на две работни места. Но ще останете доволни от постигнатите резултати. Препоръчително е да намалите яденето и да промените диетата си, като избягвате мазни и пикантни храни. Добре е да се посветите на по-здравословен начин на живот и да бъдете повече сред природата, доколкото е възможно. Използвайте всеки един почивен ден по правилния начин и се опитайте да направите нещо добро за себе си. Добре е да обърнете специално внимание на любовния си живот, който може да е в застой.

Близнаци

През новата година ще имате много късмет, ентусиазъм и успех. Ще тръгнете в нова посока и като цяло ще имате увеличени възможности да постигнете това, което искате през тази година. Уран във вашия 12 дом идва с вътрешни сътресения. Тогава можете да спите по-лошо или да имате по-слаби нерви. Може да се почувствате напрегнати и неспокойни още през първото тримесечие. Тези, които са склонни към страхове или безпокойство, ще почувстват по-некомфортно това. Трябва да се пазите от алергии, инфекции и вируси. Добре ще е да укрепите имунитета си по естествен начин, за да избегнете възпалителни процеси в организма. Също така бъбреците и сърдечно-съдовата система ще бъдат по-чувствителни, така че ходете на редовни годишни прегледи. Ако имате връзка, внимавайте как общувате с партньора си, особено в началото на годината. Могат да възникнат разправии и кавги. От февруари ситуацията ще стане по-спокойна и ще остане такава до края на годината. От 15 април до 9 май Венера транзитирайки през вашия 12 дом лесно може да ви отведе в паралелна връзка. Има голям шанс това да е чужденец.

Рак

Трудна година за кариерата ви, в която ще трябва да се научите да балансирате между личния живот и работата. Ако вложите усилия, ще бъдете доволни от постигнатото. В началото на годината нещата ще се  бавят, но ако ви предложат нова работа, не я изпускайте. Уран в Телец ви носи напрежение в отношенията с приятелите, но пък ще бъде и тест кои са ви верни. Преходът на Юпитер - вашия управител на здравето -  във Водолей показва, че тази година трябва да обърнете повече внимание на здравето. Като цяло можете да бъдете по-изложени на стрес в ежедневието. През по-голямата част от март и април са възможни вътрешно напрежение и нервност, както и проблеми с вените и кръвоносните съдове, сърдечно-съдовата система. Предизвикателният период за здравето е от 8 октомври до 5 ноември, когато някои от вас може да имат проблеми с черния дроб. Тази година ще бъде белязана не само от упорита работа, но и от пътувания и приятни преживявания. Семейството ви е важно за вас и ще прекарвате много повече време с близките си. Що се отнася до любовта, ще се радвате на страстни и романтични мигове. Юни е добър период за влюбване и започване на емоционална връзка, ако сте свободни.

Лъв

В сферата на кариерата Уран ви носи промени и адаптация към новите тенденции. През първото тримесечие са възможни конфликти и несъгласие с ръководството на работното място. Има възможност за смяна на работата през този период. Някои лъвове често могат да сменят работата си или да променят бизнеса. През първите месеци се препоръчва да не се инвестира, а да се изчака по-добрата възможност. През пролетта може да се обтегнат приятелските отношения и дори да прекъснете някое от тях. Когато Марс влезе във вашия знак от 11 юни до 28 юли, носи повишаване на самочувствието и силата на волята. Това е периодът, в който ще бъдете предприемчиви и когато ще вложите много енергия, за да постигнете целите си. Що се отнася до здравето, стресът е силно изразен, така че трябва да се научите да го контролирате напълно, за да няма вредни последици. Правете повече разходки, бъдете по-физически активни, опитайте техники, които ще ви отпуснат и си позволете колкото се може повече време за почивка. Като се има предвид, че Юпитер и Сатурн са във вашия сектор на взаимоотношенията през 2021-а, ще станете свидетели на огромни промени в тази област. На първо място, всяка връзка, в която няма отговорност и не върви, ще бъде прекратена. Това може да доведе до раздяла и развод. Свободните представители на знака ще имат възможност да се срещнат с човек, който може да промени живота им.

Дева

Ще бъдете ориентирани повече към духовността и вътрешната си същност. Юпитер и Сатурн ще са установени във вашия 6-ти дом. Това ще предизвика драстични промени в областта на работата. Промените ще бъдат положителни, така че можете да очаквате напредък или да започнете нов бизнес. Фокусът изобщо не е върху материалния аспект, както беше досега. Мнозина ще си намерят работа в чужбина и ще отидат да работят зад граница или ще работят в тясно сътрудничество с чужденци. Можете да имате определени предизвикателства по време на работа от 5 март до 23 април, както и разногласия с колегите. Тези две планети в областта на здравето също могат потенциално да донесат здравословни проблеми на някои и затова е добре да смените лошите навици. Ако случайно сте пренебрегнали здравословен проблем, сега той ще бъде актуален и ще изисква решение. Плутон във вашият любовен сектор продължава да трансформира начина, по който обичате. Това може да донесе фатални емоции, както и невъзможност да се разделите, колкото и да е трудно. Нептун в областта на взаимоотношенията дава замъглена преценка по отношение на партньора, чиито намерения или мотиви могат да бъдат неясни. Бъдете внимателни през януари, когато Юпитер е в квадратура с Уран и връзката ви тогава може да претърпи големи предизвикателства. Най-доброто време за разширяване на семейството ще бъде началото на септември. Свободните деви трябва да избягват връзки с хора от миналото, защото връщането назад не винаги е добро решение. В началото на юни има шанс да влезете в сериозна връзка.

Везни

Сега обстоятелствата ще ви подкрепят за разлика от предишните две години и половина, които бяха доста предизвикателни за вас. Сатурн и Юпитер са в тригон към вашия знак и това е равносилно на топла прегръдка. Двете планети заедно във вашия пети дом са гаранция за щастие. В началото може да имате проблеми, но с напредването на годината ще ставате по-смели, по-склонни да рискувате и в крайна сметка по-успешни. Присъствието на тези две планети, може да донесе голям успех на родените под този знак, които се занимават с творческа работа. За вас това е година на обновяване и поставяне на нови цели, които ще бъдат доминиращи в близко бъдеще. Плутон във вашия 4 дом трансформира семейните отношения и ще се сблъскате с някои предизвикателства, въпреки че ще бъде далеч по-мек от последните две години и половина. Нептун в 6 дом може да увеличи страховете и безпокойството при някои. Също носи неясна ситуация в работата, както и неясни намерения на хората, с които работите. Уран в осми дом препоръчва предпазливост при финансите, особено при инвестиране на пари. Тази година вашата сфера на здравето не е зле аспектирана, така че като цяло не би трябвало да имате някакви специални проблеми. Възможни са алергии. През годината ще се посветите повече на партньора си, децата. Страхотен период за любов ви очаква, когато Венера влезе във Водолей от 2 февруари до 25 февруари. Много везни ще се влюбят в това време. Свободните представители на знака могат да срещнат нов партньор в по-голяма компания или чрез социалната мрежа. В началото на септември тригонът на Юпитер и Венера може да ви поднесе вълнуваща любовна история.

Скорпион

Това е годината, в която ще се адаптирате към обстоятелствата. В нея ще имате предизвикателства, преди всичко от семейния кръг. Може да се случи така, че близките хора да не са съгласни с решенията ви или да се наложи да се приспособите повече към тях, защото в живота им ще се случват текущи неща, изискващи внимание. Най-големите промени ще засегнат 4-ти дом и това е областта, свързана със семейството, дома, местожителството. Много от вас ще решат тази година да станат независими и да се отделят от родителите си, ако живеят при тях. Лунното затъмнение на 26 май попада във втория ви дом на финансите и въздействието продължава през следващите месеци. Това може да доведе до внезапни промени в областта на финансите. Възможно е да загубите източник на доход или големи разходи и след това да се отвори възможност за нов източник на доходи. Плутон във вашият 3 дом все още може да ви донесе тъмни мисли и песимизъм, но и силно желание да проникнете в същността на нещата. Като цяло здравето ви ще бъде добро, но трябва да му обърнете малко повече внимание в периода от 15 септември до 30 октомври. Марс в Телец от 6 януари до 4 март може да доведе до кавги с партньора ви, а за някои и раздяла. Юпитер, планетата на голямото щастие, за периода от 14 май до 28 юли сменя позицията си и влиза в дома на любовта. Възможна e да се породи тайна любов при преминаването на Венера през 12-ти дом в периода от 16 август до 10 септември.

Стрелец

През 2021-а ще се чувствате по-добре и ще имате повече ентусиазъм, оптимизъм и жизнена енергия. Всички бариери бавно ще изчезнат и духът ви ще бъде освободен от ограничения, така че ще имате много възможности за развитие в личната и професионална сфера. На мнозина обаче ще им е нужна решителност. Юпитер и Сатурн ще бъдат във вашия 3 дом и това ще отбележи период, в който ще трябва да вземете важни житейски решения, зависещи повече от вашия избор, отколкото от обстоятелствата. Ще бъдете много по-уверени и смели от обикновено. Ще се осмелите да опитате нещо, което сте избягвали досега, и ще се влюбите лесно. Ще срещнете интересни хора и ще създадете много нови приятелства. Когато Венера се появи във вашия знак от 7 октомври до 5 ноември, най-големите ви любовни мечти и желания могат да започнат да се сбъдват. Периодите на ретрограден Меркурий са неблагоприятни за емоционалния ви живот и тогава можете да вземете грешни решения. Транзитът на Уран през вашата сфера на работа, може да направи нестабилна ситуацията. Могат да настъпят внезапни промени. Уран задейства законите на синхронността, докато Венера работи със законите на привличането, и когато тези двамата се съберат, тогава се случва истинска магия. В дните около 23 май, тази магия е най-вероятна. От края на март до средата на април, когато Венера ще транзитира през знак Овен във вашия 5-ти сектор на любовта, можете да се влюбите. Друг прекрасен период за любов е от 9 май до 2 юни, когато Венера е в Близнаци.

Козирог

Тази година ще бъде по-продуктивна и по-спокойна година за вас от предишната. С излизането на Сатурн от вашия знак ще почувствате облекчение, защото житейските уроци, от които се нуждаете, са усвоени. Имате по-големи шансове през новата година навсякъде и във всичко: в любовта, на работа, в печеленето на пари и по отношение на здравето. Вашият управител Сатурн тази година ще дирижира живота ви. Ще ви накара да търсите повече лична свобода и независимост. Ще ви помогне да се измъкнете от утъпкания път, може би дори да започнете нещо съвсем ново. Търпението, което имахте досега, ще бъде възнаградено. Плутон във вашия знак продължава да трансформира личността ви на най-дълбоко ниво. Само че тази година ще го почувствате по-малко интензивно. Може би трябва да се откажете от това, което вече не работи: взаимоотношения, партньорства, бизнес проекти и т.н. Семейните козирози могат да очакват по-стабилна ситуация. Могат да се появят разногласия помежду ви, когато Марс влезе в знака на Рак от 24 април до 11 юни. Венера ще бъде във вашия любовен сектор от 15 април до 9 май и това е чудесна възможност да започнете нова връзка. Други благоприятни периоди за любов от 3 юни до 27 юни, както и от 6 ноември до края на годината

Водолей

Сатурн и Юпитер са вече във вашия знак и този нов цикъл ще ви донесе големи житейски промени. Добри възможности ви очакват зад всеки ъгъл. Няма да мине без трудни моменти. За професионалната сфера можеда има ново начало. Плутон във вашия 12 дом продължава да ви трансформира на психологическо и духовно ниво. Тази година съветът е да въведете нови житейски навици, да промените диетата си или да започнете да тренирате. Юпитер ще бъде в знака Риби от средата на май до края на юли и ще има положително въздействие върху вашето финансово поле. Прекомерната статичност може значително да отслаби имунитета ви. През април, юли и октомври ще бъдете податливи на вирусни инфекции. Началото на годината ще бъде благоприятно за вас в областта на любовта. През февруари може да срещнете човек, който ще ви покаже открито своята привързаност. Венера във вашия знак ви носи чудесни възможности за любов от 2 февруари до 24 февруари. От 30 май до 22 юни ретроградният Меркурий в Близнаци ще преминава през вашият любовен сектор. Връзката, която започвате в този период, може да бъде интересна за кратко време, но няма да бъде трайна.

Риби

През 2021 година Сатурн, който се намира в 12-я ви дом, където ще остане цели две години, може да бъде неудобен и труден, ще имате чувството, че свободата ви е ограничена и ще трябва да се адаптирате към новите обстоятелствата. Уран в 3-ти дом носи внезапни промени в решенията тази година, така че ще се държите съвсем непредсказуемо. С експанзивния Юпитер, който посещава знака ви през годината от 14 май до 27 юли, можете да смятате 2021-а за вашата година. През юни, юли е възможно да има дестабилизация в сферата на работата, след което да решите да си намерите нова работа. Някои представители на знака могат да получат предложение за интересна нова позиция. Но не всеки ще се реши да направи крачка в неизвестното. Рибите трябва да бъдат особено внимателни към здравето си през студените месеци. Настинките трябва да се лекуват под лекарско наблюдение, без самолечение. Първото тримесечие ще ви донесе малко повече стрес, но ще можете да го преодолеете, ако практикувате физически дейности и повече почивка. В средата на годината ще бъдете склонни към дихателни проблеми. Февруари, ви носи разногласия заради тайните с вашия партньор, за които ще трябва да се обяснявате. Около 21 юни ще почувствате прекрасното влияние на водния тригон между нежната Венера и мечтателния Нептун, който е вашата управляваща планета, и това прави чудесен период за флирт, нови любови, творчество, идеи и разширяване на хоризонтите ви.

Ивелина ПЕНЧЕВА, астролог


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички