Други

Наши млади таланти са в журито на национален конкурс

  14.01.2021 18:56             
Наши млади таланти са в журито на национален конкурс

Двама млади изпълнители от Пазарджишка област ще участват в първо по рода си младежко жури на националния конкурс "Песенна палитра". Това са Николета Сачкова от Велинград и Надежда Ковачева от Панагюрище.

За седма поредна година в Карлово се провежда надпреварата за млади изпълнители на популярна песен. Конкурсът е включен в календара на Министерство на културата и се организира от Сдружение Арт палитра, с подкрепата на Община Карлово и НЧ ”Васил Левски- 1861”.

Директорът на конкурса Анита Илиева поясни, че  ще има онлайн етап и етап на живо, който ще се реализира на 27 февруари. За поредна година, изпълнението на песен на български език е задължително условие за участие!

В състава на професионалното жури влизат Маргарита Хранова, Светослав Лобошки, Ефтим Чакъров, Антония Маркова, Емил Струнджев, Петър Алексиев и Асен Митев. За първа година участниците ще бъдат оценявани и от младежко жури. Седем са изявените и отличени на сцената на конкурса деца и младежи, които също ще могат да отличат с награди участниците на Седмото издание на „Песенна палитра”. Освен Николета и Надежда, това са Емин-Ал Джунейд от София, Дани Илиева от Карлово, Виктория Димова от Пловдив, Максим Ялнъзов от Варна и Вяра Василева от Сопот.

Конкурсът за млади таланти всяка година се радва на голям интерес в музикалните среди. Заявки за участие по образец се приемат до утре, 15.01.2021 г., на email: [email protected] Заявката за участие може да изтеглите от сайта на „Песенна палитра“ или от страницата във Фейсбук.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ: ПЕРАЛНЯ, ЗАПАЗЕНА, ВТОРА УПОТРЕБА,  ХЛАДИЛНИК, ВТОРА УПОТРЕБА, 0899 384 847.

ПРОДАВАМ: ПЕРАЛНЯ, ЗАПАЗЕНА, ВТОРА УПОТРЕБА, ХЛАДИЛНИК, ВТОРА УПОТРЕБА, 0899 384 847.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438
Всички