Понеделник, 08 Мар 2021
 
Спорт

Любо Ганев хвали „тигрите” от Хебър, те се готвят за ЦСКА

  21.01.2021 13:37             
Любо Ганев хвали „тигрите” от Хебър, те се готвят за ЦСКА

Президентът на родната волейболна федерация Любо Ганев, който през миналата година стопли леда в отношенията с клубното ръководство на ВК Хебър и кмета на Пазардик Тодор Попов, сега даде „тигрите” за пример на успешен модел в маркетингово отношение. В интервю за „Букмейкър Рейтинги”, на въпрос „Какво е мнението ви за клубното първенство?”, Ганев отговори:

"Всяка година става от силно по-силно. Преди години си мислех, ако във волейбола имаме парите в баскетбола, ще сме на светлинни години и няма да се чудим какво да правим. Защото в баскетбола има повече пари от волейбола. Но сега конкуренцията в нашето първенство е доста сериозна. Допреди 4-5 години с 400 000 лева можеше да станеш шампион на България. Сега, ако нямаш минимум 400 000 лева, не можеш да изкараш Суперлигата. Разбира се, има накъде още да се работи – има отбори без тим мениджъри, все още не работят в маркетингово отношение. Когато има такива клубове като Хебър-Пазарджик, Монтана – те работят правилно, намират успешно партньори и нещата се получават. Казвам партньори, защото не обичам думата спонсор. Спонсор е, когато отиваш и искаш от някого пари без да му предложиш нищо. Нашата цел във волейбола е да направим така, че дадена фирма или компания, когато си партнира с нас, да асоциира бранда си с нашия спорт, да има позитиви от това сътрудничество."

"Тигтрите" пък са изцяло концентрирани към първия официален мач от 2021 година. Да припомним, че на 23 януари (събота посрещаме ЦСКА). Срещата е отложена от четвърти кръг на Суперлигата и ще се състои от 18:30 ч. в зала “Васил Левски”. Само 4 дни по-късно сме домакини на Берое в елиминация от 3-ти кръг на Купа България, а на 30 януари гостуваме на Добруджа в Добрич от 8-ми кръг на първенството. На 3 февруари „тигрите”  играят отложения шампионатен мач от 7-и кръг с Левски в София, а на 6 февруари имат директен сблъсък у дома с Нефтохимик (Бургас) от 9-ти кръг на Суперлигата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички