Пазарджик

37 дни „Тайгър мес“ осигуряваше топъл обяд на спешните медици

  01.02.2021 15:40             
37 дни „Тайгър мес“ осигуряваше топъл обяд на спешните медици

В продължение на 37 дни фирма „Тайгър мес“ се грижеше за осигуряването на топъл обяд на медиците от Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик и ЦСМП-Пазарджик. На Коледа дарителите приготвиха вкусна храна и за работещите в още 6 отделения на областната болница, в които се лекуваха ковид болни и пациенти с пневмония.

На 2, 3 и 4 февруари от фирма „Тайгър мес“ отново ще приготвят обедното меню за спешните медици, но средставата за храната ще бъдат осигурени от пазарджишката командерия „Св.св. Константин и Елена“. Командерията е част от Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим към Велик Приорат България. Това са поредните дарители, които се присъеденяват към кампанията #ХапкаНадежда.

От 5 февруари щафетата поемат от Сдружението на предприемачите в Пазарджик, които ще се погрижат за топлия обяд на лекарите, медицинските сестри и санитарите, които работят в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик и ЦСМП-Пазарджик.

- Благодарим на г-н Атанас Атанасов и на работещите във фирма "Тайгър мес" за подадената ръка, за вкусната храна и за хапката сила, които дариха, казват от болницата. Продължавайте да правите добрини! Много здраве и успехи на целия екип на фирма "Тайгър мес".

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички