Понеделник, 14 Юни 2021
 
Пазарджик

Третокласници от НУ „Васил Левски” са „Клас на месец януари”

  01.02.2021 16:47             
Третокласници от НУ „Васил Левски” са „Клас на месец януари”

Табла „Клас от добротворци” за всички участници в конкурса

ПАЗАРДЖИК. Вече е ясен класът на месец януари. Трети „б” клас от НУ „Васил Левски” в Пазарджик с класен ръководител Аделина Велкушанова е победителят за първия месец на 2021 година в конкурса „Клас на месеца”, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик.

Третокласниците впечатлиха журито с мотивираната си номинация, придружена от видеообръщение и богат снимков материал, илюстриращ разностранните и интересни дейности.

„ Добрините са наш постоянен спътник, защото е важно те да се случват всеки ден, споделят третокласниците. От дълго време събираме пластмасови капачки във връзка с инициативата в помощ на недоносените бебета „Капачки за бъдеще”. В условията на глобална несигурност и тревога, въпреки дистанционното обучение, решихме да зарадваме малките пациенти от Детската онкохематология към УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив. С помощта на родителите ни подготвихме подаръчета, придружени с картичка”.

„Получихме благодарствено писмо от Златина Стойкова, председател на сдружение” Образование и здраве”, за подкрепата, проявената съпричастност и емпатия. Така те се превръщат в бъдещи отговорни личности”, подчертава Аделина Велкушанова.

Класът победител получи плакет, грамота и табло „Клас от добротворци”. Грамоти за участие и табла „Клас от добротворци” получиха и всички участници в конкурса „Клас на месеца”. На таблата децата ще вписват добрите си дела  и ще ги илюстрират със снимки.

В края на учебната година МКБППМН към Община Пазарджик ще връчи голямата награда на конкурса – ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ и ще излъчи „Клас на годината”. А таблата „Клас от добротворци” ще бъдат подредени в изложба на видно място в града.

Във времето на социална дистанция популяризирането на добрите дела пред обществеността е необходимо повече от всякога, убеден е екипът на МКБППМН. Няма значение голямо или малко изглежда доброто дело, при него мерки не съществуват.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички