Крими

Полицейският бюлетин на 18.02.2021г.

  18.02.2021 10:27             
Полицейският бюлетин на 18.02.2021г.

Мъж от Пещера е задържан с наркотици. По време на рутинен обход на обслужваната територия  на една от улиците в родопския град автопатрул засякъл 34-годишен пещерец. Последвала проверка, при която у мъжа било открито полиетиленово топче с неправилна форма. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на хероин. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пещера. По случая е образувано бързо производство.

На девет сигнала са се отзовали пожарникарите през изминалото денонощие. Вчера следобед в РСПБЗН-Пазарджик се получил сигнал за пожар в лек автомобил „Форд“, паркиран на една от улиците в града.  Огнеборците бързо изгасили огъня, но са нанесени щети на цялото возило. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, установяват се причините довели до възникване на инцидента.

Тази нощ пожарникарите са гасили и самозапалил се лек автомобил „БМВ“ в областния град. За радост няма пострадали хора, а щетите по возилото са минимални. Причината за лумването на огъня е техническа неизправност по возилото. Екипи на пожарната са отстранявали опасни ледени висулки от покривите на два жилищни блока в Пазарджик. 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани