Спорт

Драган Иванов: Не съм доволен от играта на Хебър като цяло

  06.03.2021 11:41             
Драган Иванов: Не съм доволен от играта на Хебър като цяло

ПАЗАРДЖИК. Като цяло не съм доволен от играта,  защото тренираме на значително по-високи обороти и доста по-различно ниво. Ще бъда доволен, когато това, което волейболистите правят в тренировките, го реализират по най-добрият начин и на терена. Това заяви старши-треньорът на Хебър Драган Иванов след мача, в който нвлейболният  Хебър даде само гейм на Монтана. Но не скри, че се радва от спечелването на срещата, но смята, че тимът му трябва да е още по-мобилизиран в следващите двубои.

"Не допуснахме много грешки в този мач и това беше най-важното. Направихме малко непредизвикани грешки, но в същото време прекалено леки топки паднаха в нашето поле. Отборът на Монтана ни помогна за този развой на срещата, особено на сервис, с много непредизвикани грешки от тяхна страна. Сигурен съм, че в останалите двубои от първенството съперниците няма да допуснат такова развитие. Затова ние трябва да сме още по-готови и да сме на 100% мобилизирани. След като отстъпихме във втория гейм, излязохме от ситуацията със спокойствие и увереност в собствените си сили. Играчите на Хебър са достатъчно рутинирани състезатели, които макар и да попаднат в тежка ситуация, знаят как да излязат от нея и го направиха успешно“, каза наставникът на „тигрите“ от Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички