Други Избори 2021

Мустафа Карадайъ: Трябва да свалим арогантността, авторитаризма и агресията от политическата сцена в България

  08.03.2021 10:07             
Мустафа Карадайъ: Трябва да свалим арогантността, авторитаризма и агресията от политическата сцена в България

Тези избори са едни от  най-важни след 89 година,  защото трябва да свалим, арогантността, авторитаризма и агресията от политическата сцена, това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ  във Върбица, област Шумен където пристигна с централния лъч за да  представи кандидатите за народни представители за област Шумен, чиято листа оглавява.

Карадайъ заяви още „Трябва да посочим хоризонта и пътя в нашата страна, за да има достоен живот за всеки един  български гражданин. Каква България трябва да има!“

Той припомни „от 5 години го повтаряме, нашите приоритети са чиста храна, чиста вода, чиста енергия , чист въздух, т.е. зелена икономика. Втори приоритет -високи технологии. Трети приоритет са свободните и активни граждани да са част от политически процес. 5 години никой в България не ни чува, но днес тези приоритети са приоритети и на ЕС – зелен пакт , дигитализацията и граждански. Това е ДПС ясни приоритети за това каква България трябва да има.!“ Бе категоричен Мустафа Карадайъ. Той призова за „рестарт на държавността, рестарт на държавата с приоритетите на ДПС, с Програмата за ускорено икономическо развитие на страната за достоен живот и бъдеще за нашите деца в нашата Родина.“

Зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев също убедено заяви, че „България има нужда от кардинална промяна, точно както беше през 89 година, когато трябваше да се промени тоталитарната държава и да дойде демокрацията. Сега имаме да възстановим демокрацията. За 10 години управление демокрацията е тежко болно, институциите не работят не комуникират помежду си. Премиерът се изживява като Краля слънце, който заявява „Държавата това съм аз“. Цонев бе категоричен че това трябва да  се промени  и че „Държавата това сме ние“, „трябва да имаме съзнанието, че исторически пак от нас зависи пътят на България.“ завърши той.

На предизборната среща среща присъстваха евродепутатът Атидже Алиева-Вели, областната председателка на ДПС Шумен Айсел Руфат, която е втора в листата, трети в листата Хамид Хамид зам.-председател на ПГ на ДПС в 44-тото Народно събрание.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички