Крими

Полицейският бюлетин на 10 март 2021 г.

  10.03.2021 11:22             
Полицейският бюлетин на 10 март 2021 г.

Двама извършители на кражби са установени и задържани от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. В края на февруари апаш задигнал от хипермаркет в центъра на града два комплекта слушалки, мишка за компютър и яке. След получаване на сигнала за случилото се криминалистите провели разследване. Така те попаднали в дирите на извършителя, който се оказал 23-годишен жител на пазарджишкото село Алеко Константиново. Отново в края на миналия месец от офис на мобилен оператор била извършена кражба на смарт часовник. В резултат на проведените оперативни действия е установено, че автор на посегателството на 30-годишен пазарджиклия. Спрямо двамата мъже се водят досъдебни производства.

Подплашен кон с каруца предизвика пътен инцидент на оживена улица в Ракитово. За радост при случая няма пострадали хора, нанесени са щети по няколко паркирани автомобила. Сигнал за случилото се бил получен вчера около 16.30ч. По първоначалната информация водачът на кон с каруца загубил контрол над подплашилото се животно. То тръгнало по тротоара и така били нанесени щети по четири паркирани леки коли. За радост в резултат на инцидента не са пострадали хора. Екипи на местния полицейски участък са посетили местопроизшествието. Установено е , че водачът на конския впряг е 33-годишен ракитовец. По случая е образувана преписка, която е докладвана на прокуратурата.

Пиян шофьор е бил задържан от полицаи в Панагюрище. Снощи на една от улиците в средногорския град автопатрул извършил проверка на лек автомобил БМВ с водач 33-годишен панагюрец. При направената проба с дрегер уредът отчел 1.86 промила концентрация на алкохол. Това наложило мъжът да прекара остатъка от нощта в ареста. По случая се води бързо производство.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички