Спорт

Два медала за асарелки от държавното по тенис на маса

  12.03.2021 07:41             
Два медала за асарелки от държавното по тенис на маса

ПАНАГЮРИЩЕ. И тази година в „Арена Асарел” се проведоха финалите на държавното лично първенство по тенис на маса за мъже и жени. В голямото състезание на 14-те маси участваха най-добрите ни състезатели - 117 мъже и 47 жени, а те не скриха, че най-добрите условия за тенис на маса в България са именно в тази зала.

Без публика, но с много адреналин и динамика станаха ясни медалистите при мъжете и жените на индивидуално, двойки и смесени двойки.

При мъжете над всички беше Теодор Александров от „Дунав” (Рс), който на финал победи Петьо Кръстев от „Марек-Дигеста” (Дупница). Александров заедно с Денислав Коджабашев от Дупница триумфираха на двойките.

Отлично представяне в шампионата при жените направи Полина Трифонова от варненския „Корабостроител”, която за четвърта поредна година спечели шампионската титла на сингъл след победа над Мария Йовкова с 4:3 гейма. На двойки Трифонова и Йовкова станаха шампионки.

За асарелки Нелиа Тушлекова-Накова спечели бронзов медал, съотборничката й Михаела Димова е на 9-16 място. Димова грабна бронз на двойките заедно с Есин Саид от „Комфорт” (Вн). Тушлекова и Петко Габровски от Луковит са на 9-16 място, а панагюрците Димитър Стоименов и Павел Костадинов при двойките са на 5-8 място.

СКТМ „Асарел-Медет“ участва в държавните финали със 7 състезатели – четирима мъже и три жени, а Асен Попниколов показа, че от ден на ден е във все по-добра форма.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички