Спорт

Хебър реанимира застрашения от изпадане Янтра

  14.03.2021 18:48             
Хебър реанимира застрашения от изпадане Янтра

ГАБРОВО. В града на хумора и сатирата Хебър  падна с 0:1 от Янтра и така допусна втора загуба през пролетния полусезон във Втора професионална лига.  Единственото попадение в срещата бе дело на Петър Казаков, който успя да се разпише от дузпа в 63-ата минута. Хебърци заслужаваха поне точка, защото създадоха достатъчно положения и бяха равностойни на опонента си.  Редовен гол на Живко Петков бе отменен заради несъществуваща засада, а преди това Петков можеше да открие резултата, но ударът му срещна гредата в края на първата част. Съдийската бригада откровено подпираше домакините, но хебърци така и не можаха да оползотворят възможностите, които им се отвориха в мача, 

След този мач габровци до голяма степен направиха решителна стъпка към оцеляването – победата им дойде като глътка свеж въздух, защото те инкасираха само загуби от началото на декември миналата година до момента. Отборът има 15 точки и е на цели 8 пред последния Нефтохимик. В класирането след този двубай пък Хебър е пети с 32 точки и изпусна чудесна възможност да се доближи до челната тройка, но неведнъж вече треньорът на пазарджиклии Николай Митов заяви, че не баражът за елита е целта пред хебърци.

Така Хебър не успя да промени негативната статистика срещу Янтра в града на Рачо Ковача и от общо изиграни 7 мача като гост на габровци така и няма победа, а само две ремита от 1989-а насам.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички