Други Избори

Мустафа Карадайъ от Партизани: В основата на политиката трябва да бъде заедността и добруването

  16.03.2021 10:44             
Мустафа Карадайъ от Партизани: В основата на политиката трябва да бъде заедността и добруването

Централният лъч на ДПС, начело с председателя Мустафа Карадайъ проведоха предизборна среща с членове и симпатизанти на ДПС на площада в село Партизани, община Дългопол. На срещата присъстваха зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, евродепутатът Атидже Вели, водачът на листата във Варна Ерджан Ебатин, областният председател на ДПС Варна, общински председатели на ДПС от областта и кметове.

В своето изказване пред множеството от хора лидерът на ДПС  припомни че „ДПС от 5 години има програма за ускорено развитие на страната, от 4 години повтаряме на властимащите, че с тяхното поведение рушат държава и държавност, че в основата на тяхната политика е омразата разделението, противопоставянето, арогантността,  наглостта и агресията.  Карадайъ даде с пример с начина, по който се гласува в общината. ”Те идва да търсят  наши роднини, които цял живот се чудят как да бъдат от другата страна. Едни объркани хора, на които дават едно морковче, но и една тояга, Морковчето е за един ден, за деня на изборите, а тоягата е за 4 години, за цял мандат. Тоягата е върху техните деца и внуци, само че и те разчитат на ДПС да се грижи за техните деца и внуци, независимо, че се опитват да подвеждат някого – На лъжата краката са къси“, каза Карадайъ във връзка опитите на политическите опонентите да подведат жителите на  Партизани.

Карадайъ бе категоричен, че „Не омразата трябва да бъде в основата на политиката, напротив в основата трябва да бъде заедността и добруването, за да се развива програмата ни за ускорено икономическо развитие в нашата страна, за да има достойно бъдеще за нашите и деца и внуци в нашата Родина.“

 Той призова „С разум, информирани, с душа и сърце, на предстоящите избори, спазвайки всички правила за защита на нашето здраве и живот от Ковид, всички до един  да гласуваме за достойното бъдеще  и ускореното икономическо развитие на България с номер 9.

 По-рано централният лъч на Движението за права и свободи бе във варненския кв. „Аспарухово“, където се проведоха срещи с членове и симпатизанти на партията. От там Йордан Цонев заяви "Квартал „Аспарухово“ е стожер на ДПС във Варна. Това е една от организациите, от които зависи резултатът ни на изборите във Варна . И само ще припомня, че през 2005-та година, когато ДПС помогна да се построи джамия, резултатът на изборите за партията в кв. „Аспарухово“ беше – 2800 гласа и никакви гласове за други партии. На 4-ти април трябва да повторим изборите от 2005-та година. Сега е моментът да застанете зад Вашата партия“, обърна се към симпатизантите Йордан Цонев.

Той посочи, че е нужно единство между хората, тъй като в момента ДПС иска да промени държавата. „Това са най-важните избори след 1989-та година и не случайно председателят на партията Мустафа Карадайъ го казва на всяка една среща, защото е истина. Най-важните избори са, защото трябва да промени курса и темпото на развитие. Трябва да дадем надежда и бъдеще на всички млади хора. Трябва да им дадем работа и образование и точно сега е времето да ни се гласува доверие“, категоричен бе зам.-председателят на ДПС.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички