Регионът

Дванадесетокласничка от СУ Васил Левски” с впечатляващ успех по английски език

  18.03.2021 16:32             
Дванадесетокласничка от СУ Васил Левски” с впечатляващ успех по английски език

ВЕЛИНГРАД. Дванадесетокласничката Мария Ангелова се класира за националния кръг на олимпиадата по английски език за настоящата година и успехът й зарадва преподавателите в Иновативно средно училище "Васил Левски" в курорта..

"Само няколко точки делят нашата възпитаничка от максималния брой точки. Постигнатият успех е показател както за нейната подготовка, така и за качеството на образование в нашето училище“, коментираха радостната новина от учебното заведение във  Велинград. И поясниха, че Мария отдавна е научила формулата на пътя към успеха – упоритост, старание и много усилия.

Мария Ангелова е едно от най-изявените имена в гимназията, които остават в училищната история със своите многобройни успехи в различни формати по английски език. Тя активно се включва и в поредица извънкласни дейности. Преподавателят й по английски език Анелия Пеева споделя, че въпреки обучението от разстояние Мария демонстрира ежедневно упоритост, старание и усилия в подготовката си по английски език. От ИСУ „Васил Левски” пожелаха успех на Мария в защитата на това високо постижение и на Националния кръг на олимпиадата по английски език, а редакцията на „Знаме” също й стиска палци!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички