Избори 2021

Пламен Милев от „БСП за България”: Откриваме по една свободна за wifi зона в малките населени места в област Пазарджик

  18.03.2021 14:36             
Пламен Милев от „БСП за България”: Откриваме по една свободна за wifi зона в малките населени места в област Пазарджик

Откриваме по една свободна за wifi зона в малките населени места в област Пазарджик. Това заяви водачът на листата на Коалиция „БСП за България” в село Црънча, където връчи документи за осигурения интернет около храма „Покоров Богородичен” и техническото съоръжение.

„Преди 170 години една информационна агенция започва своята работа, разпространявайки новини с пощенски гълъби, днес обаче научаваме новостите от света чрез интернет. Управляващите от ГЕРБ похарчиха 2 милиарда за електронно правителство и дигитализация, но хората не усетиха ефект от това, категоричен бе Милев. Той припомни, че само на няколко километра от емблематичното село, което се прочу с каузите си за спасяването на гората и училището си от продажба, се открива нов военен учебен корпус, за който са осигурени 50-60 милиона. „Жителите на Црънча и съседните села събираха справедлива подписка срещу тези действия, но всеки с грижите си, управляващите – за военните, ние – за хората, коментира Пламен Милев. В рамките на кампанията открихме вече информационни офиси в няколко града в област Пазарджик, ще открием и по една свободна за wifi зона в малките населени места, защото грижата за хората не може да бъде пренебрегвана, подчерта той.

В инициативата се включиха кандидатите за народни представители Петя Цанкова, Лиляна Мърхова – Присадникова, Надя Клисурска  - Жекова, Георги Янкулов.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички