Избори 2021

Вижте листата на ДПС за Пазарджишки избирателен район

  20.03.2021 14:08             
Вижте листата на ДПС за Пазарджишки избирателен район

В Парламентарните избори на 04.04.2021г. в Пазарджишки избирателен район ДПС участва със силна и амбициозна листа, която съчетава опита с младостта, експертизата с ентусиазма и представлява всички общности от региона.

Водачът на листата Искра Михайлова има опит в Народното събрание на Република България като представител на Пазарджишки район, в изпълнителната власт като заместник министър на регионалното развитие и министър на околната среда и водите. Член е на Европейския парламент от 2014 година. В мандата от 2014 до 2019 година е била председател на Комисията по регионално развитие на ЕП, а по настоящем е заместник председател на групата Обнови Европа в ЕП.

Втори в листата е Юмер Хамза – дългогодишен председател на Областния съвет на ДПС в област Пазарджик, уважаван директор на училището в с. Света Петка, с опит като заместник-кмет в община Велинград и  заместник-областен управител, който не само познава проблемите на района, но активно е работил и работи за тяхното разрешаване.

Трети в листата е настоящият народен представител от парламентарната група на ДПС Сергей Кичиков, уважаван член на Комисията по бюджет и финанси на НС, добре познат в региона, доказал своята компетентност и желание да бъде близко до всеки гражданин на Пазарджишки район.

В листата са включени и  млади и амбициозни жени, които вече имат опит в местните администрации в съчетание в високо образование и ангажираност с местните проблеми.

Групата на младите и амбициозните се допълва от младежи с опит като заместник кмет на община, областен младежки лидер на ДПС, общински съветници, естествени лидери на  общности, и юристи, добре познати в района.

Средната възраст на листата на ДПС е 37 години.

Всички те са готови да работят за рестарт на държавността! Да реализират Програмата за ускорено догонващо развитие, разработена от ДПС!

Платена публикация

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички