Понеделник, 21 Фев 2022
 
Избори 2021

Пламен Милев, „БСП за България”: Ще насочим усилията си да запазим малките населени места и общини

  22.03.2021 14:48             
Пламен Милев, „БСП за България”: Ще насочим усилията си да запазим малките населени места и общини

„За последните 4 години 21 300 души са се изселили от област Пазарджик и ще насочим усилията си да запазим малките населени места и общини. Предвиждаме пакет от мерки, чрез които общините да имат осигурени средства да поддържат инфраструктура, болници, училища. Ако държавата не си е на мястото няма как да има ефективно здравеопазване и качествено образование, да бъде регулатор за бизнеса и гарант за хората.” Това посочи водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Пламен Милев на среща с жители на Ракитово, която се проведе в неделния ден. „Наша цел е да намалим данъчните ставки на храни и лекарства и данъчни облекчения за младите хора, така че когато те започват първата си работа и създават семейства да усещат наистина подкрепата на държавата. Безплатни детски ясли и градини, например, ще струват на държавата 60 млн. лв. Пари има, но един феодал ги изсипва без смислена визия от джипката. Убеден съм, че можем да си върнем държавата и да сложим край на този феодализъм”, категоричен бе Милев.

Сред обсъжданите теми бяха също екологията и алтернативният туризъм, чието развитие може да помогне на по-малки общини в областта да привличат туристи.

В срещата участваха и кандидатите за народни представители Петя Цанкова, Лиляна Мърхова – Присадникова, Гълъбина Карамитрева, Стойко Стефанов, Надя Клисурска - Жекова и Георги Янкулов.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички