Други Избори 2021

Мустафа Карадайъ от Мадан: На предстоящите избори трябва да кажем - „Не на мутризацията на държавата и герберизацията на държавния апарат“

  26.03.2021 09:40             
Мустафа Карадайъ от Мадан: На предстоящите избори трябва да кажем - „Не на мутризацията на държавата и герберизацията на държавния апарат“

"На предстоящите избори трябва да кажем: Не на мутризацията на държавата и герберизацията на държавния апарат. Да спрем модела на управление, който по нищо не се отличава от този по времето на комунизма". Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време посещението на Централния лъч на ДПС в смолянско.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Мадан, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в Смолян и партийните структури в с. Върбина, гр. Мадан, гр. Рудозем, с. Елховец и с. Чепинци. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

"Всички държавни органи са превърнати в партийни клубове. Пресират държавните служители. За толкова години управление на ГЕРБ ставаме свидетели на пълна разруха на държавата и демокрацията. Затова искаме рестарт на държавата и да спре мутризацията и герберицазията в страната", добави Карадайъ.

"Дариткова заявила, че в следващото Народно събрание щели да работят за издигане на авторитета на институцията. А кой го срина? Кой даваше оценки и неглижираше институцията?", попита Карадайъ.

"От площада в Мадан тръгнахме към жълтите павета и докараме демокрацията и свободата в България. Време е отново да дадем рестарт на държавата", категоричен бе лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с актива на ДПС в Мадан.

"Ако гласуваме с номер 9 ще кажем стоп на мутризацията, герберизацията, ще кажем стоп на това, държавният служител да бъде слугинаж. С гласуването за ДПС ще се възвърне демокрацията в страната ни, ще се възвърне доверието към институциите", заяви още Карадайъ.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички