Четвъртък, 01 Юли 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин на 26 март 2021 г.

  26.03.2021 10:14             
Полицейският бюлетин на 26 март 2021 г.

Извършител на домова кражба е установен от служители на полицейски участък „Изток”. Вчера в участъка, обслужващ пазарджишкия квартал „Изток”, бил получен сигнал за извършена кражба от жилище. Апаш проникнал вътре и отмъкнал чифт маркови маратонки. В резултат на разследването бил установен извършителя, който се оказал 29-годишен съсед на потърпевшия. Откраднатите обувки са намерени и иззети, а по случая се води досъдебно производство.

Трима са задържани заради притежание или употреба на наркотици. Вчера следобед на улица в Батак автопатрул при РУ-Пещера спрял за проверка „БМВ” с водач 19-годишен жител на родопския град. Оказало се, че той е зад волана под въздействие на наркотици. При последвалото претърсване в жилището му органите на реда намерили пликче с амфетамин. Той е задържан, а спрямо него се водят бързи производства.

Автопатрул на РУ-Пазарджик при  аналогична проверка на БМВ установил, че зад волана е 19-годишен пазарджиклия. До него пътувал 18-годишен тийнейджър от същия град, у когото униформените открили саморъчно направена цигара с марихуана.

Вчера следобед в района на хипермаркет в областния град бил спрян за проверка лек автомобил „Форд”. 42-годишният водач бил зад волана под въздействието на наркотични вещества. Младежите са задържани за срок от 24 часа, спрямо тях са образувани бързи производства.

Непълнолетен и неправоспособен избягал при опит за полицейска проверка е установен от служители при РУ-Велинград и участъка в Ракитово. Вчера в ранния следобед на улица във Велинград автопатрул при участъка в Ракитово засякъл мотопед без регистрационни табели. Полицаите незабавно подали сигнал със светлинната и звукова уредба на служебния автомобил на водача да спре. Вместо това той увеличил скоростта и успял да избяга. В резултат на предприетите действия скоро беглецът бил установен. С изненада униформените установили, че това е 14-годишен жител на курортния град. С него работи инспектор „Детска педагогическа стая”, а по случая се води досъдебно производство.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик                                      


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички