Избори 2021

Мустафа Карадайъ от Девин: Гласуването не е само право, а и отговорност

  27.03.2021 11:50             
Мустафа Карадайъ от Девин: Гласуването не е само право, а и отговорност

"Гласуването не е само право по Конституция, а и отговорност. Всяка една бюлетина дава власт, затова трябва да сте много внимателни след 9 дни за кого ще гласувате. Всеки глас за ДПС е ускорено развитие на икономиката, ръст на инвестициите, нови работни места, всеки глас за ГЕРБ е по над 2 милиарда лева нов държавен дълг", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред актива на Движението в Девин.

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Девин, като посети кв. Настан и селата Грохотно и Гьоврен, гр. Смолян и с. Борино, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в област Смолян. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

"Следващата власт трябва да зависи от нас, за да може държавните органи и институции да функционират съгласно Конституцията в диалог, координация и взаимен контрол. Да изпълняват ясна програма за ускорено развитие и ясни приоритети, за да има инвестиции, за да има работни местна и достойно бъдеще за нашите деца и внуци в България", каза още лидерът на ДПС.

Зам. - председателят на ДПС Йордан Цонев бе категоричен пред актива на ДПС в Девин, че страната ни има сериозен проблем с бюджета през последните 11 години.

"Проблем е, че през управлението на ГЕРБ, страната задлъжня с близо 20 милиарда, които ще ги връщат децата и внуците ни. За съжаление този дълг не е обоснован с нищо, няма инвестиции, няма разкриване на работни места и т. н.", добави зам. - председателят на ДПС. Цонев припомни, че когато ДПС е била в управлението с 160 процента се е увеличил вътрешният брутен продукт.

"Управляваме в 50 общини, всички виждат, какво можем. Няма друга партия да е извеждала страната ни от криза. Само ДПС може да определи правилната посока на страната", каза евродепутатът Атидже Вели, като призова всички за подкрепа на изборите с номер 9.

Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички