Избори 2021

„БСП за България“: Предвиждаме подкрепа на малкия и средния бизнес, младите хора заслужават възможност да остават по родните си места

  27.03.2021 18:24             
„БСП за България“: Предвиждаме подкрепа на малкия и средния бизнес, младите хора заслужават възможност да остават по родните си места

Осигуряване на достъп до нови пазари на българските предприятия, като държавата поема рисковете, са сред мерките, които са предвидени в подкрепа на родната икономика. Това посочиха кандидати за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България” в Пещера, където функционират множество малки и средни фирми за производство на обувки.

Предвиждаме цялостна политика за подкрепа на малкия и средния бизнес, както и нови инвестиции в индустриални паркове, бизнес инфраструктура и социални предприятия. Там, където се създават работни места и има добри доходи, младите хора се чувстват сигурни да остават и да създават семейства, каза кандидатът за народен представител Гълъбина Карамитрева, която живее и работи в Пещера.

В разговор с жителите на града бяха обсъдени и част от мерките, предвидени в подкрепа на отглеждането на деца, сред които предоставяне на еднократна помощ за раждане на първо дете в размер на 500 лв., за второ – 1000 лв., безплатни детски градини, безплатни учебници за учениците до XII клас, безплатни лекарства.

С осигуряване на по-добри условия, можем да преодолеем демографската криза, категорични бяха кандидатите за народни представители. В програмата си залагаме и подкрепа на регионални туристически продукти и държавна политика за развитие на всички видове туризъм, включително и познавателния и Пещера може да има допълнителен ресурс, с който да популяризира културно-историческите си и археологически богатства, като крепостта „Перистера”, едно от чудесата на България. Това заяви втората в листата Петя Цанкова. Предвиждаме туристически ваучери за хората над 60-годишна възраст, семействата с малки деца и учениците, допълни още тя.

В срещите участваха също кандидатите за народни представители Лиляна Мърхова-Присадникова, Иван Търпоманов, Горчо Станков, Гергана Ичева, Александър Кобаков.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички