Избори 2021

Екатерина Захариева по време на предизборната си обиколка в Пазарджишко: Ще работим за подобряване на инфраструктурата в малките населени места

  29.03.2021 08:31             
Екатерина Захариева по време на предизборната си обиколка в Пазарджишко: Ще работим за подобряване на инфраструктурата в малките населени места

„За да се завърнат и задържат младите хора в регионите, е важно да може да им предложим приятна среда, в която да се развиват и да отглеждат децата си“, каза по време на посещението си в община Белово Екатерина Захариева, водач на листата на ГЕРБ в 13 МИР-Пазарджик. Тя се срещна и разговаря с кмета на Белово инж. Костадин Варев, кметове на кметства и общински съветници. Захариева посети детска градина “Щурче”, която е ремонтирана и реновирана със средства от Програмата за развитие на селските райони на стойност 1 250 000 лева. По същата оперативна програма са отпуснати и близо 1 200 000 лева за ремонт на улици, както и е одобрен проект за 400 000 лева за изграждане и ремонт на тротоари в централната част на града. Общината е получила средства и за укрепването на коритото на река Яденица.

По-рано през деня Екатерина Захариева се срещна и с кметовете и жители на селата Главиница и Ивайло от община Пазарджик.

„Наш приоритет е всеки един българин да има достъп до качествени услуги. Затова ще работим усилено за подобряване на инфраструктурата и на малките населени места. Ще инвестираме в основен ремонт на улиците, изграждане на тротоари и осветление и подмяна на ВиК“, каза по време на разговорите си с жителите на двете села Захариева.

По време на своята предизборна обиколка в Пазарджишко, Екатерина Захариева бе придружена от областния координатор на ГЕРБ Найден Шопов и общинския председател на ГЕРБ-Белово Васил Савов.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички