Пазарджик

Интерактивен урок по околен свят във виртуалното пространство

  31.03.2021 14:03             
Интерактивен урок по околен свят във виртуалното пространство

 

         Второкласниците от НУ „Отец Паисий” Пазарджик с  класен ръководител Гергана Комсийска днес проведоха своя открит  урок по околен свят в модерната класна стая в Microsoft Teams. Това е образователна платформа, в която се провеждат уроците на хиляди българчета при обучение on-line.

         В урока на тема „Здравословно хранене” учениците показаха не само знания за групите храни, как се подреждат те в хранителната пирамида, кои са вредните храни и защо трябва да ги избягваме, но също и умения да работят с новите образователни платформи.                 

         Гости на урока бяха госпожа Илияна Петрова – старши  експерт в отдел  „Начално образование” към РУО Пазарджик, директорът на училището Динка Танчева, учители и родители.

         В подготовката за урока децата показаха, че са четящи и знаещи.

Училището има два къта за четене с библиотеки - богати енциклопедии и интерактивни игри от спечелен проект на МОН „Съвременна образователна среда” – модул „Библиотеките като образователна среда”.

         Ученици, учители и родители дадоха пример за единство, за това че когато сме заедно и сме един екип препятствията могат да бъдат повод за проява на позабравени качества на народа ни като солидарност, подкрепа, взаимопомощ, дух, който води към по-добро и светло бъдеще.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички